3 namigi za pravo zabavo za prave moške

Kako se zabava pravi moški v hladnih zimskih dneh? Govorimo o sproščujoči zabavi, smučanje in druge zimske aktivnosti tokrat pustimo ob strani. Gre bolj za lenarjenje oziroma sproščanje z dodano vrednostjo. Pripravili smo 3 popolne namige!

30. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

1. Hrana in pijača

Kaj pa drugega! Povabite svoje kompanjone na druženje in debato domov in si privoščite ‘moško hrano’. To ne pomeni, da morate pristati v globoki skledi čipsa ali pričakati pico na vratih, lahko se odločite za preprost narezek, za katerega ne potrebujete vrlin kuharskega šefa. Če pa ste šef po duši, potem pa tako ali tako aleluja za vašo družbo. Zraven ponudite pijačo in – zabava je neizogibno tu, za to bo poskrbela že moška energija.

 

 

2. Karte na mizo!

Dobre stare karte! Nikar jih ne pozabite, nikoli niso iz mode. Povabite kolege na eno partijo, dve, tri ... in zabavali se boste kot v starih časih! Karte so pač 'rekvizit', s katerim je druženje v pravem slogu in razpoloženju neizogibno.

 

 

3. Igranje igric na TV

Dobro je, če moški ohrani malo otroka v sebi! S kolegi igrajte igrice! Zdaj bo to lahko še bolj zabavno z največjo tehnološko inovacijo v regiji, ki bo vašo dnevno sobo spremenila v središče zabave in dogajanja! Telemach je predstavil EON Smart Boxprvi pametni sprejemnik pri nas, ki združuje televizijske vsebine z digitalnimi storitvami in aplikacijami Android TV, s čimer vsak televizor spremeni v pametni televizor.

 

Z novim EON Smart Boxom lahko na svojem televizorju uporabljate vse napredne funkcionalnosti televizije EON in storitve platforme Android TV: YouTube, Google Play Music in Google Play Movies & TV. Prav tako lahko prenašate in se zabavate z igrami Google Play Games ter uporabljate na tisoče drugih aplikacij iz trgovine Google Play Store.

Sprejemnik EON je opremljen z novim daljinskim upravljalnikom, ki je osvojil prestižno nagrado Red Dot. Ponaša se s tehnologijo Bluetooth in glasovnim iskanjem, kar bo bistveno olajšalo iskanje vsebin. Na vseh napravah ponuja enako število televizijskih programov in vsebin na zahtevo, ki jih je v novi knjižnici več kot 12.500. In kar je najboljše – EON bo na voljo vsem prebivalcem Slovenije, ne glede na to, ali so v Telemachovem omrežju ali ne.

Na Telemachovem omrežju GIGA pa lahko od zdaj uživate tudi v prenovljenih fiksnih paketih EON LIGHT, EON FULL in EON PREMIUM.