Te 3 spletne dejavnosti vam bodo kakovostno (!) skrajšale čas karantene

Ves svet trenutno s pomočjo spleta opravlja delo na daljavo, se izobražuje, vadi, kuha, se zabava ... Predlagamo vam še tri virtualne dejavnosti, s katerimi lahko kakovostno unovčite svoj čas.

Te 3 spletne dejavnosti vam bodo kakovostno (!) skrajšale čas karantene (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
6. 4. 2020 | Promocijsko sporočilo

1 Virtualno obiščite muzeje

Če imate radi umetnost, vam tudi v tem času ni treba stradati njenih pozitivnih učinkov. Na platformi Arts & Culture boste našli dostop do mednarodnih muzejev in galerij, kjer si lahko ogledate fotografije umetniških del, nudijo pa tudi virtualna vodstva po razstavah. Med njimi boste med drugim našli newyorški Metropolitanski muzej umetnosti in Guggenheim, narodno galerijo v Londonu, galerijo Uffizi v Firencah ... 

2 Virtualni turizem

Ljubitelji kulturne dediščine in vsi drugi zagrizeni popotniki si lahko svetovne kulturne in druge turistične znamenitosti ogledate s pomočjo Googlovega zemljevida oziroma uličnega sprehajalnika, ki vas bo popeljal do kotičkov, kot so Taj Mahal, Stonehenge, Machu Picchu, rimski kolosej, Eifflov stolp, piramide v Gizi ... stopite pa lahko celo na vrh Everesta ali zaplavate ob čudovitem koralnem grebenu. 

3 Virtualni koncerti

Verjetno ste že slišali, da so se nekateri slovenski glasbeniki združili in redno pripravljajo koncerte s kavča, take koncerte pa pripravlja tudi veliko svetovno znanih glasbenikov. Pobrskajte za tistimi, za katerih glasbo prav dobro veste, da bo dvignila vašo moralo in vam vlila nove volje za premagovanje časa karantene.

P. S. Da boste lahko nemoteno uživali v teh virtualnih dogodivščinah, je vsekakor pomembna izbira operaterja. Ko ga izbirate oziroma tudi če ste ga že izbrali, razmislite, ali vam dejansko nudi vse, kar potrebujete, sploh zdaj, v tem kriznem času. Osredotočeni bodite na uporabnost in prednosti mobilnega ali fiksnega omrežja oziroma stabilnost in zagotavljanje storitev tudi v teh kriznih razmerah, ki smo jim priča danes.

Če morda še ne veste, je omrežje Telemach prejelo certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji na slovenskem trgu, ki ga je izdala neodvisna mednarodna družba Umlaut. 

Dolgoročni razvoj mobilnega in fiksnega omrežja, več kot 100 milijonov naložb ter napredna tehnologija in inovacije torej zdaj uporabnikom v Sloveniji potrjeno ponujajo najboljšo uporabniško izkušnjo tako na področju mobilnih kot fiksnih storitev.