3 triki za december, ki ne bo izsušil denarnice

Decembra se vsi znajdemo sredi nakupovalne mrzlice oziroma lova na darila. Težava je lahko, če imamo v tem mesecu še druge večje stroške, kot je na primer servis jeklenega konjička. Kaj storiti, da nas po novem letu ne bo preganjala prazna denarnica? 

3 triki za december, ki ne bo izsušil denarnice (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
17. 12. 2020 | Promocijsko sporočilo

1 Na darila mislite pred nakupom

Če želite podariti nekaj z resnično vrednostjo, a hkrati ne s preveliko ceno, pozorno poslušajte svoje bližnje, prijatelje in sodelavce, saj boste le tako vedeli, česa si želijo. Tako ne boste zgrešili in denar ne bo šel v nič, poleg tega pa boste dobili možnost, da raziščete trg oziroma ne pograbite prve stvari, ki vam pride pod roke ter ni nujno najboljša in najcenejša. Takoj ko dobite namig, si ga zabeležite na seznam daril. 

2 Pomemben je nadzor 

Na seznam nakupov pripišite tudi vse cene oziroma stroške, da boste imeli ves čas pred nosom in tako tudi pod nadzorom, koliko ste zapravili in koliko še boste. Oziroma, še bolj modro je, da imate za darila in druga decembrska crkljanja točno določen budžet, ki ga ne smete prekoračiti, da vas januarja ne bo bolela glava. 

3 Privoščite si nakup na obroke

Da se vaša denarnica ne bo preveč izsušila, si omislite kartico, ki omogoča nakup na obroke. Taki nakupi vam v teh turbulentnih časih omogočajo, da si privoščite vse, kar si želite in potrebujete.

Kartica Diners Club vam ponuja možnost nakupa na do 36 obrokov, s čimer lahko učinkovito razbremenite svoje finančne obveznosti na manjše zneske.

Nakupi na obroke s to kartico so prijazni in hitri, saj potrebujete samo kartico in PIN. Tako vam bo med drugim olajšala nakup zabavne elektronike, kolesa ali na primer pohištva ter seveda tudi vseh mogočih daril. Nadvse prav pa vam bo seveda prišla tudi pri spletnih nakupih!

In če imate ravno v decembru še servis ali registracijo vozila – ste vedeli, da lahko kartico Diners Club uporabite na avtomobilskih servisih, ob registraciji vozila in sklenitvi zavarovanja

Poleg tega ima kartica Diners Club dva ločena limita: enega za večje obročne nakupe in drugega za dnevne, kar pomeni, da večji obročni nakupi s kartico ne vplivajo na vaše vsakodnevne nakupe.

Ne spreglejte: Ob prvi včlanitvi vas čaka brezplačna članarina. Velja za nove člane.

Torek, dan z največ popusti: Vsak drugi torek v mesecu se pri Diners Clubu zdaj imenuje D-TOREK. Takrat so vam namreč na voljo posebni popusti oziroma velike ugodnosti. Bodite pripravljeni!