Adrenalinska presenečenja z avtomobilom Renault Kadjar

'Nehaj opazovati. Začni živeti.' je glavno sporočilo novega Renaultovega Kadjara, športnega terenca, ki je poskrbel za prava adrenalinska presenečenja.

Adrenalinska presenečenja z avtomobilom Renault Kadjar (foto: Renault Slovenija) Renault Slovenija
25. 9. 2015

Prva, ki sta se preizkusila v izzivu, sta bila kar Filip Kržišnik in Blaž Slanič iz F&B Acrobatics. Filip je svojega prijatelja dobesedno vrgel s Solkanskega mosta, seveda varno privezanega na dolgooo elastiko. Blaž seveda ob prihodu na Goriško ni imel pojma, da ga čaka nora adrenalinska preizkušnja, in popolnoma enako se je zgodilo tudi s prvima srečnežema, ki sta bila izbrana za bungee skok v avanturi Kadjar.

Mateja Trunk Hrvatin je svojega moža Tomaža prepričala, da ga čaka prijetna testna vožnja s čisto novim avtomobilom Renault Kadjar, ki je pravi avto za vse, ki imajo radi, da jim po žilah steče adrenalin. Poskočen motor in štirikolesni pogon sta ga navdušila, toda ko je dojel, da bo moral skočiti z mosta, je vseeno doživel manjši šok. Tega na testni vožnji z avtomobilom pač ne pričakuješ. Kot pravi dedec se je pogumno pognal proti smaragdni Soči in doživel super adrenalinski polet. Potem ko je poln adrenalina strnil vtise, je dejal: "Še dobro, da me ni infarkt. Ko se odrineš, je najhuje, na sredini te prime panika, ko pa se skoraj dotakneš vode, je kul!" Ampak čisto na koncu je vseeno navdušeno zavpil: "To mi deliiii!"

Ampak to še ni bilo vse, v avanturo Kadjar je Vladka Mori prijavila svojo najboljšo prijateljico Suzano Planšak. Tudi ona je sprva poprijela za volan Kadjarja, ki po njenih besedah prede kot mucek. Po kar nekoliko adrenalinski vožnji pa je prava doza adrenalina šele sledila. Suzana je namreč mislila, da bo prek Solkanskega mosta nadaljevala v Goriška brda, ne pa skočila z mosta.

"Obožujem adrenalinska doživetja, ampak to je bilo nepozabno. Noro, najbolj adrenalinski dan v mojem življenju!" je po skoku lovila sapo Suzana in s solzami sreče v očeh objemala prijateljico Vladko!

Ivica iz Loč si je na Kadjar avanturi privoščila svojega moža Tomija, ki se mu ni niti sanjalo, kakšna preizkušnja ga čaka. "Današnji dan je bilo celo presenečenje, do zadnje sekunde. Ko pa so me oblekli v obleko, potem mi je kliknilo..." je povedal vidno olajšan Tomi, ki si je drznil preseči svoje meje in se brez pomisleka pognal s 4000 metrov nadmorske višine.

Tudi poklicni vojak in gasilec Niko je pred dnevi doživel dan norega presenečenja - KADJAR avanturo! Presenetila ga je dekle Suzana. Ko je izvedel, da ga čaka skok z letala, je globoko zavzdihnil in dvom je napolnil njegove oči ... "Vsaka čast, nooroo, živ sem," je lovil sapo Niko ob pristanku po drznem skoku s padalom iz letala, s katerim ga je Suzana presenetila.

Se ti dozdeva, katero odbito avanturo je Anja pripravila svojemu prijatelju Radu, da mu je nagnalo tak strah v kosti? Nori spusti po slapovih in na koncu še skok v na videz brezizhodno jamo so doživetje, ki ga Rado ne bo nikoli pozabil! „Vrhunsko je bilo, noro," je navdušeno povedal po koncu svoje KADJAR avanture.

Spektakularno soteskanje je čakalo tudi Uršo, ki jo je pred adrenalinski izziv postavila njena prijateljica Maša. „Bilo je noro, res noro, zabavno in avanturistično," so bili prvi občutki nagrajenke Urše, ki je zbrala dovolj poguma in se spustila čez 50 metrov visok slap.

Kadjar avanture lahko spremljate tudi na: http://zacniziveti.kadjar.si/ in na Facebook profilu Renault Slovenija.