Audijevi motorji 'zaigrajo' uvodno glasbo iz Zvezdnih stez in nekaterih popularnih TV-serij

Malce bo potrebno angažirati glasbeno domišljijo, da boste lahko zaslišali talent v nežnem brnenju Audijevih presežkov R8 V10 Plus, TT RS in SQ5. 

Audijevi motorji 'zaigrajo' uvodno glasbo iz Zvezdnih stez in nekaterih popularnih TV-serij (foto: Audi USA) Audi USA
20. 9. 2017

Trije promocijski posnetki Audijevih najboljših avtomobilov niso zgolj še eno draženje naše avtomobilske strasti, ampak opomin, da danes avtomobilska podjetja veliko časa in energije vložijo tudi v to, kakšen zvok povzročajo motorji njihovih avtomobilov. To je očitno prišlo dovolj daleč, da lahko zdaj avtomobili brnijo ob čisto pravih orkestrih.

Audijeva promocija obenem proslavlja obstoječe partnerstvo z nagradami Emmy, ki se jubilejno podelujejo za najboljše TV-serije. Zato so klasične inštrumente združili z njihovimi novimi športnimi klasikami in skupaj obnovili nekaj tematskih skladb iz priljubljenih TV-serij.

Poleg violin, klavirja, harfe in trobil boste tako slišali še glasbeni talent Audijevih R8 V10 Plus, TT RS in SQ5, ko skupaj igrajo skladbe Where Everybody Knows Your Name iz serije Cheers (Na zdravje), Love Is All Around iz serije The Mary Tyler Moore Show in za konec tematsko skladbo znanstveno-fantastične klasike Star Trek

Mimogrede - če R8 še brni prosto, sta druga dva motorja podkrepljena s turbo pospeški. 

Značke: audi