Avtomobilska asistenca - tu so razlogi, zakaj jo nujno potrebujete v avtomobilu!

Skrb za okvarjeno ali poškodovano vozilo še zdaleč ni edina storitev, ki jo omogoča asistenca Generali Zavarovalnice.

Avtomobilska asistenca - tu so razlogi, zakaj jo nujno potrebujete v avtomobilu! (foto: Generali zavarovalnica) Generali zavarovalnica
8. 4. 2022 | Promocijsko sporočilo

Se vam je že kdaj pokvaril avtomobil? V kolikor nimate skoraj neverjetne sreče, ali pa ste med tistimi vozniki, ki vselej vozijo nove avtomobile in jih menjujejo še preden gre kaj narobe, si z veliko verjetnostjo upamo trditi, da se vam je že kdaj zgodila kaka tehnična okvara - ali pa celo prometna nesreča - zaradi katere niste mogli nadaljevati poti. Namesto tega ste morali spremeniti načrte in pa klicati vlečno službo, ki je vaše vozilo odpeljala v servisno delavnico.

V takšnih trenutkih je avtomobilska asistenca ena izmed najbolj dobrodošlih rešitev, ki vam pomaga prebroditi vsaj tiste najhujše težave, še posebej če se nahajate v tujini. Avto asistenca Zavarovalnice Generali pa ob tem omogoča še precej več storitev kot zgolj odvoz okvarjenega avtomobila v avtomobilsko delavnico.

Avto asistenca bo namreč poskrbela tudi za prenočišče, v kolikor vozila ni mogoče odpeljati s servisa še isti dan, hkrati pa zavarovancev ni mogoče prepeljati domov oziroma do destinacije, kamor so bili namenjeni. Hkrati bo zavarovalnica založila tudi finančna sredstva za popravilo vozila, v kolikor tega v tistem trenutku voznik ne bo sposoben kriti sam. Tako se boste lahko brezskrbno vrnili domov in kasneje urejali tovrstne težave ter poskrbeli za poplačilo stroškov zavarovalnici.

Kljub imenu 'Avto asistenca' pa storitev Zavarovalnice Generali še zdaleč ni usmerjena zgolj k reševanju težav z okvarjenim ali poškodovanim avtomobilom. Poskrbela bo tudi za vas in vaše potnike. V primeru hujše prometne nesreče bodo namreč poskrbeli za vse nujne medicnske stroške in stroške zdravljenja v tujini, kar pomeni tudi stroške hospitalizacije, stroške prevoza iz tujine domov, stroške bolnišnične oskrbe v tujini in tako dalje. Hkrati bo poskrbljeno tudi za prevoz vaših najbližjih in vašega vozila domov, če sami ne boste mogli zapustiti bolnišnice. Zavarovalnica bo namreč krila tudi stroške nadomestnega voznika.

Avto asistenca Zavarovalnice Generali je torej storitev, ki vam ne bo pomagala zgolj pri poškodovani pnevmatiki ali izgubljenih oziroma v vozilo zaklenjenih ključih. Je celostna storitev, ki vam zagotavlja pomoč tudi v najbolj kritičnih situacijah na cesti in bo ponudila ihod tudi v primeru najhujših težav.