Aktualno Promocijsko sporočilo

Bodite pripravljeni na zimo. S Shoppsterjem boste to storili najugodneje

3. 10. 2022
Deli
Bodite pripravljeni na zimo. S Shoppsterjem boste to storili najugodneje (foto: Profimedia)
Profimedia

Letošnje poletje se prav hitro poslavlja, na kar so nas opozorile tudi nizke temperature in obilno deževje, ki je zajelo Slovenijo. Zima je pravzaprav že pred vrati, zato se je nanjo smiselno že vnaprej pripraviti. Pri tem pa ne smete misliti zgolj nase in na svoj dom, pač pa tudi na svoj avtomobil, saj je zima najzahtevnejši letni čas tudi za vaše jeklene konjičke, slabosti pa se bodo tedaj pokazale najhitreje.

Ključen element pri zagotavljanju varnosti med vožnjo pozimi so zagotovo brezhibne zimske pnevmatike. Te namreč ne smejo biti prestare (največ štiri oziroma šest let), hkrati pa morajo imeti tudi ustrezno zgradbo in dovolj profila. A če mislite, da lahko zimo 'prevozite' z letnimi pnevmatikami, ki imajo dovolj globok profil, pozabite! Ta mora biti tudi pravilno oblikovan, da bo izpod koles odnašal sneg in vodo, ter vam zagotavljal optimalen oprijem.

Drugo področje, ki mu morate nujno posvetiti dovolj pozornosti – če mu je še niste – pa je avtomobilski motor. Nujno namreč preverite, kdaj je na vrsti naslednji servisni interval in se ga držite. Nizke temperature ozračja namreč lahko zgostijo staro motorno olje in zmanjšajo njegove že tako načete sposobnosti mazanja, kar lahko v najhujšem primeru pripelje tudi do odpovedi motorja.

Tako nove pnevmatike, kot tudi motorno olje najbolj priznanih proizvajalcev pa lahko še pred letošnjo zimo kupite tudi pri Shoppsterju. V ponudbi boste lahko našli priznana motorna olja znamk Aral, Total, Shell in drugih proizvajalcev, ki jih kot najboljšo izbiro priporočajo številni avtomobilski proizvajalci. Hkrati boste lahko v ponudbi našli tudi pnevmatike blagovnih znamk Bridgestone, Continental, Dunlop, Michelin, Goodyear, Sava in drugih.

Da vas nakup olja, pnevmatik in drugih komponent ne bi preveč udaril po žepu pa so v spletni trgovini Shoppster pripravili še Mega ponudbo, po zaslugi katere bodo izbrani izdelki cenejši za do kar 50 odstotkov, Telemachovi naročniki pa si ob tem lahko z registracijo v »Smart Connect« omogočijo možnost nakupa izdelkov na kar 24 obrokov brez obresti.

Prihranki do 50 % v spletni trgovini Shoppster

Spletna trgovina Shoppster bo kupcem jeseni kot obljubljeno ponudila posebno »Mega ponudbo«, ki prinaša prihranke do 50 %. 

Spletna trgovina Shoppster se je kupcu približala s preprostim in varnim procesom spletnega nakupovanja. Na trenutno draginjo prepoznavni spletni trgovec odgovarja z »Mega ponudbo«, ki bo z občutnimi prihranki na številne izdelke jesenske nakupe še kako razbremenila. 

Razlog več za obisk spletne trgovine Shoppster.si je tudi dejstvo, da lahko kupci za nakup v sklopu Mega ponudbe izkoristijo tudi digitalni bon 2022. Prihranki na belo tehniko, električne skiroje, telovadno opremo in številne ostale izdelke so tako pred vašim pragom oziroma le nekaj klikov stran. 

Nakupujte pametno in ugodno s »Smart connect«

Telemachovi naročniki si z registracijo v »Smart Connect« omogočijo možnost nakupa izdelkov na kar 24 obrokov brez obresti. S preprosto povezavo uporabniških računov Telemach in Shoppster lahko do vrha napolnijo spletno košarico, brez da bi to izsušilo njihovo denarnico.