Brez TEGA nikoli več na motor

Spoznajte pametno napravo, ki rešuje življenja motoristov.

Brez TEGA nikoli več na motor (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
25. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

Čeprav se s prihodom nižjih temperatur tudi motoristična sezona počasi bliža koncu, pa so ceste sploh za vikende še vedno polne motoristov. Čez dan se namreč živo srebro še vedno dvigne tudi krepko nad 20 stopinj Celzija in veliko je še motoristov, ki želijo dokončno iztrošiti svoje pnevmatike, ali pa vsaj nadoknaditi tistih nekaj vikendov, ki so jih na začetku sezone izgubili zaradi karantene. In čeprav je večina pravih motoristov do sedaj že povsem 'v formi', previdnost ni nikoli odveč, prav tako pa tudi skrb za varnost.

Vseeno pa velja poskrbeti še za dodatno varnost

Jasno, dobre gume, kvalitetna čelada, ustreznen kombinizon, rokavice in čevlji so osnova za varno vožnjo na cesti, elementi, ki nam pomagajo preprečiti padec, oziroma zmanjšati obseg poškodb. K sreči pa se danes lahko zaščitimo še precej bolj, kot pa zgolj s tovrstno opremo. Zahvala za to gre Vigu - pametni napravi, ki rešuje življenja motoristov in vaš motor zavaruje proti kraji.

Vigo zavarovanje iz Zavarovalnice Sava je namreč popolnoma prilagojeno vsem ključnim potrebam motoristov in ponuja storitve izven zavarovalnih okvirjev ter skrbi za bolj odgovorno in varno vožnjo v prometu.

Naprava, ki vam lahko reši življenje

Ker v prometnih nezgodah, predvsem v najranljivejših skupinah (med njih spadajo tudi motoristi), šteje vsaka sekunda, bo Vigobox, nameščen na vaš motor, samodejno zaznal nesrečo.  V primeru neodzivnosti (če ste tako hudo poškodovani, da se ne morete odzvati) samodejno aktivira SOS klic v sili, ki pošlje pomoč na kraj nesreče v najkrajšem možnem času. Nekako tako, kot to počno samodejni SOS klic v sili, ki je postal del obvezne opreme vseh novih avtomobilov.

Več o zavaravovanju preberite na spletni strani Zavarovalnice Sava.

Najboljši sopotnik - vedno in povsod

Vigo ponuja tudi mobilno aplikacijo, ki shrani vašo vožnjo, nato pa jo na podlagi napotkov inštruktorja varne vožnje tudi pomaga oceniti. Ocena vožnje se ne uporablja za zavarovanje, saj so vsi podatki vidni samo uporabniku aplikacije. Vseeno pa Vigo motorista spodbuja k doseganju boljšega rezultata in s tem varnejši vožnji. 

Tudi počitniške vožnje in izleti so vedno na dosegu roke. Vigo namreč v aplikacijo shranjuje vožnje, do katerih lahko dostopate kadarkoli ter jih po želji delite prek družbenih omrežij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vigo - Ride into the future (@vigoinsure) on

Zavarujte motor proti kraji

Vigo je v prvi vrsti zavarovanje motorja proti kraji, s katerim lahko motoristi 24/7 spremljate lokacijo svojega lepotca, v primeru premika pa prejmete obvestilo, ki s takojšnjim ukrepanjem lahko prepreči krajo.

V primeru, da do kraje vseeno pride, zavarovanje povrne vrednost rabljenega motorja. V primeru, da se motor najde, a je poškodovan zaradi prometne nesreče, pa zavarovanje krije tudi tako škodo. 

Priporočite Vigo prijatelju

Znotraj aplikacije je mogoče registrirati več motorjev, tudi štirikolesnike in skuterje do 50 ccm, uporabniki pa lahko pod zavihkom Priporoči prijatelju najdete promocijsko kodo za popust, s katero oba pridobita 10€ popusta, 12 prijateljev pa vam prinese bon za intenzivni tečaj varne vožnje AMZS na Vranskem.

Več informacij in sklenitev zavarovanja lahko opravite TUKAJ.