Cristiano Ronaldo testiral in odobril prihajajočega Bugattija Chriona

Prvih nekaj Bugattijev Chiron bo kmalu zapeljalo na svetovne ceste, a so pri francoski prestižni avtomobilski znamki najprej želeli, da avto testira nogometni šampijon.

Cristiano Ronaldo testiral in odobril prihajajočega Bugattija Chriona (foto: Bugatti) Bugatti
26. 2. 2017

Kot pravijo pri Bugattiju, so hoteli, da to luskuzno cestno raketo s 1.500 konjskimi močmi testira "pravi šampijon". V oglasu, ki je nastal, Cristiano Ronaldo izgovori le eno besedo: "Sorry." "Žal mi je," reče čisto na koncu svoji prečudoviti zbirki super avtomobilov, češ, zdaj kličem v Bugatti, da si naročim svojega Chirona. 

Simpatičen oglas, v katerem Ronaldu avtomobil na testiranje pripelje znameniti Andy Wallace, dirkač, ki je leta 1998 postavil hitrostni rekord z McLarnom F1 in eden redkih kvalificiranih voznikov, ki jim gre zaupati vožnjo z avtomobilom, ki je sedaj najverjetneje najhitrejši komercialni avtomobil.

Oglas pokaže tudi Chirona v akciji (če ga resnično vozi Ronaldo, lahko le ugibamo), na koncu testa pa Andy od nogometnega zvezdnika želi, da mu ta vrne ključe. "Če hočeš svojega, moraš poklicati v Bugatti." Ronaldo se opraviči ostalim super avtomobilom in pokliče ...