Izrazite se s stvarmi, ki so narejene po vaši meri (in pokažite, da imate karakter)

V času, ko se včasih zdi, da ljudje postajamo skoraj preveč podobni drug drugemu in se v množici izgubljajo karakteristike posameznikov, se že dolgo zaznava tudi protiutež temu toku – personalizirane ponudbe, storitve, izdelki. Privoščite si tisto, kar je ustvarjeno prav za vas, občutek ob tem lahko dodobra okrepi samozavest.

Izrazite se s stvarmi, ki so narejene po vaši meri (in pokažite, da imate karakter) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
30. 6. 2020 | Promocijsko sporočilo

To so tri odločitve, ki bodo – ker so zadeve narejene po vaši meri – preprosto izrazile vaš karakter in unikatnost. Čas je, da so stvari prilagojene prav vam.

1 Registrska tablica z vašim pridihom

Saj veste, lastniki vozil lahko registrsko oznako svojega vozila do določene mere tudi prilagodimo, seveda pa mora biti še vedno v skladu s pravilnikom o registrskih tablicah motornih in priklopnih vozil. A če vas ne moti prevelika prepoznavnost na cesti, si privoščite čisto svoj napis, ki vas izraža, predvsem pa spravlja v dobro voljo, ko se družite s svojim jeklenim konjičkom. 

2 Personalizirajte avto

Trend personalizacije se je že zdavnaj dotaknil tudi avtomobilske industrije. Ponudba dodatne opreme je danes bogata tudi pri najcenejših znamkah, v avtomobilskih salonih lahko tako izbirate dobesedno med neskončnimi opcijami. Že samo izbira sedežnih prevlek in drugih oblog v avtu oziroma materialov in barvnih odtenkov pa vam lahko omogoči izjemno personalizacijo. Avto po vaši meri priča tudi o vaši unikatnosti oziroma karakterju, ki se ne sprijazni z univerzalnostjo.

3 Filmi po vaši meri

Končno je tu čas, ko lahko gledate filme, dokumentarce, serije čisto po svojem okusu. In ni vam treba več izgubljati časa z brskanjem za njimi, saj vam Telemachova nova različica sprejemnika EON zdaj na podlagi preteklih ogledov sama priporoča vsebine, ki vas zanimajo, v svoji knjižnici pa imajo več kot 16.000 filmov, serij, dokumentarcev ... Vsak uporabnik oziroma član družine si lahko ustvari svoj profil, EON pa mu potem na podlagi ogledanih vsebin sproti priporoča vsebine, ki najbolje odražajo njegova zanimanja.

Profili in nove funkcije bodo pri Telemachu brezplačno na voljo na vseh napravah, vsi novi naročniki na enega od paketov, ki vključuje storitve televizije, interneta in telefonije, pa bodo lahko izkoristili promocijsko ceno paketa – prvih 12 mesecev po polovični ceni.