Prihaja poletje in čas dopustovJe vaše vozilo pripravljeno na brezskrbno poletje?

Čas je, da se pripravite na poletne radosti in poskrbite, da bo vaše vozilo v najboljšem stanju ter posledično varno za udeležbo v prometu. Da boste brezskrbno uživali v novih dogodivščinah z vašim vozilom, ga še pred oddihom zaupajte strokovnjakom.

Je vaše vozilo pripravljeno na brezskrbno poletje? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
1. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

Osnovno pripravo in pregled vozila lahko sicer vozniki opravite sami, tako lahko brez večjih težav in resnega predznanja sami preverite tlak v pnevmatikah, napolnite posodo tekočine za čiščenje stekla ter preverite stanje brisalcev.

Zahtevnejša opravila pa raje prepustite skrbnim in strokovnim serviserjem. Med zanesljivo skrbne prav gotovo spadajo servisi Citroën, zato vam njihovo aktualno ponudbo v nadaljevanju tudi podrobneje predstavljamo.

POSKRBITE ZA SVEŽ IN ČIST ZRAK V VAŠEM VOZILU!

Ker prihajajo vroči dnevi, ne pozabite na učinkovito klimatsko napravo. Če na gnečo na cesti ne moremo vplivati, pa je drugače s temperaturami v avtomobilu, ki vplivajo tudi na vašo zbranost in počutje med vožnjo. Hkrati pa vas neredno vzdrževanje klimatske naprave v avtu lahko drago stane. Če klima v avtu ni redno vzdrževana, se krajša njena življenjska doba, hkrati pa se večajo možnosti za okvare. Te pa vas bodo zagotovo stale veliko več kot redni servisi klime.

Zato ne odlašajte in še pred začetkom poletja svoj avto odpeljite na enega od 26 pooblaščenih servisov Citroën po Sloveniji, kjer boste za pregled klime z dezinfekcijo odšteli le 20,99 €. Na voljo pa so vam še drugi akcijski paketi med drugim tudi pregled klime z dezinfekcijo in original filter za 36,07 €.

Kot zanimivost naj omenimo, da so vrata Citroënovih servisnih delavnic odprta za vse znamke osebnih vozil, ne zgolj za avtomobile znamke Citroën. Tam bodo klimo vašega jeklenega konjička temeljito očistili, jo napolnili s hladilnim plinom, po potrebi dodali olje v sistem, če bo treba, zamenjali filter ter nasploh poskrbeli, da bo vaša avtoklima pripravljena na poletje, ki je pred nami.

Postanite član kluba zvestobe MyCITROËN plus in vzdrževanje vašega Citroëna bo lažje in cenejše kot kadarkoli!

Na 26 pooblaščenih Citroën servisih po Sloveniji ne boste le ustrezno pripravili svojega vozila na brezskrbno poletje, temveč vas, če postanete član kluba zvestobe MyCITROËN Plus, kjer je članstvo povsem brezplačno, čakajo še mnoge druge ugodnosti. In sicer:

  • do 35 % popusta na originalne nadomestne dele,
  • do 40% popusta pri dodatni opremi
  • do 17,5 % popusta na olja in maziva znamke TOTAL

Ker je pri Citroënu zadovoljstvo strank na prvem mestu, popusti za člane kluba zvestobe MyCITROËN Plus naraščajo z leti oziroma s starostjo vozila. Poleg številnih drugih ugodnosti, s katerimi nagrajujejo zvestobo voznikov oz. lastnikov vozil Citroën, je na voljo še dodatna, s katero nagrajujejo tudi opravljanje rednih vzdrževalnih servisov v pooblaščeni mreži Citroën. Ker so do članov kluba zvestobe MyCITROËN plus zanesljivo skrbni, jim za izkazano zaupanje ob rednem servisiranju vozila v pooblaščeni servisni mreži Citroën v skladu s priporočili proizvajalca zagotavljajo 1 leto brezplačne storitve Citroën Asistenca Plus.

Številne ugodnosti, privlačni popusti in posebne akcije so članom kluba na voljo skozi vse leto. Aktualno ponudbo pa lahko preverite tukaj.

Servisi Citroën – Zanesljivo skrbni

Več informacij o ugodnostih in akcijskih ponudbah preverite na www.citroen.si.

Foto: promocijsko gradivo