Keanu Reeves je v filmu John Wick 2 dokazal, da je najboljši voznik v šov biznisu

Tako namreč trdi kaskaderski koordinator Darrin Prescott, ki je z igralcem delal pri filmu John Wick 2 in v zanimivem videu razčlenil otvoritveno avtomobilsko dirko. 

Keanu Reeves je v filmu John Wick 2 dokazal, da je najboljši voznik v šov biznisu (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2017

Keanu Reeves je ljubitelj hitrega jekla. Ljubi motorje in je celo lastnik lastne znamke motorjev Arch Motorcycle (kjer vam motor izdelajo čisto po meri). Kot kaže, pa je zelo spreten tudi za volanom hitrih avtomobilov.

V drugi nastavitvi akcijskega spektakla John Wick 2 je Keanu Reeves sedel v kopici izjemnih avtomobilov, po besedah kaskaderskega koordinatorja Darrina Prescotta pa naj bi bil igralec celo najboljši voznik med filmskimi zvezdniki - vsaj, ko je potrebno izvesti divje kaskaderske podvige. 

V spodnjem videu Darrin razloži potek snemanja epskega avtomobilskega pregona na začetku film John Wick 2, kjer Wick (igra ga Keanu Reeves, kakopak) najde svojega ukradenega Forda Mustanga in v procesu pridobitve odtujene lastnine odstrani še nekaj nadobudnih morilcev. 

Video nudi nadvse zanimiv vpogled v pripravo in izvrševanje norih avtomobilskih pregonov, ki jih velikokrat vidimo v hollywoodskih filmih.