Milijonar, ki strankam marihuano dostavlja v ustrezno potiskanem Ferrariju

Pravijo mu 'marihuana plejboj', splet pa ga pozna pod imenom Big Mike. Je milijonar, ki si je ob legalizaciji marihuane v ZDA z gnojilom za cannabis zgradil 100 milijonov težak imperij.

Milijonar, ki strankam marihuano dostavlja v ustrezno potiskanem Ferrariju (foto: www.instagram.com/bigmike/) www.instagram.com/bigmike/
25. 4. 2017

Big Mike je ljubiteljem opojnega zelišča znano ime, saj se na Instagramu predstavlja z nadvse sočnimi fotografijami. Ob nedavnem nacionalnem dnevu marihuane v ZDA pa je za tri svoje Instagram sledilce pripravil prav posebno presenečenje - dostavo robe na dom.

A ker se Big Mike ne vozi naokoli v kakšnem standardnem vozilu, je bila ta dostava še toliko bolj zanimiva, ko se je k strankam kot kakšna zadetkarska miška pripeljal v rohnečem Ferrariju, v celoti potiskanem s fotografijami njemu tako ljube rastline. Seveda je na pokrovu motorja še njegov portret, ker se tako pač živi na veliki nogi. 

Ob tem seveda ni pozabil še na promocijo lastne znamke Advanced Nutrients. Mimogrede, Ferrarija so mu v gandžo oblekli pri West Coast Customs in verjemite, da se je za njim obračal ves Los Angeles.