NAGRADNO: Osvojite 40 evrov za nepozabno noč čarovnic

Delite z nami svoj nakupovalni seznam za noč čarovnic in osvojite brezstično Mastercard® kartico napolnjeno s 40 evri.

24. 10. 2016 | Promocijsko sporočilo

Povejte nam, kaj se znajde na vašem nakupovalnem seznamu za najbolj grozljivo noč v letu, ki jo zaznamujejo črna in oranžna barva, buče, maske in sladkarije ter številne zabave. Katere so tiste stvari, brez katerih si ne predstavljate, da bi bila noč čarovnic popolna? Pripravite se na nanjo tudi s pomočjo Mastercard brezstične kartice.

Hitro. Enostavno. Varno

Plačilo se opravi tako, da posameznik približa Mastercard brezstično kartico h kateremukoli plačilnemu terminalu na katerem je znak za »brezstično«. Plačilo na blagajni je tako veliko hitrejše in veliko enostavnejše, kot pa zamudno iskanje pravega zneska v gotovini.

Noč čarovnic z Mastercard brezstično kartico

Tudi izbrani izdelki, ki so na vašem nakupovalnem seznamu so lahko le dotik stran. Plačilo z brezstično kartico Mastercard ali Maestro je hitro, varno in enostavno. Za zneske do 15 evrov, kartico le prislonimo k POS terminalu in že smo na poti do neprecenljivih poletnih doživetij.

Moj nakupovalni seznam

Vsakodnevno se srečujemo s trenutki za katere moramo biti opremljeni s pravimi stvarmi. Noč čarovnic, praznik keltskega izvora, ki je danes predvsem priložnost za zabavo in sprostitev, nam ponuja mnoge možnosti, da izrazimo svojo ustvarjalno plat in našemimo sebe ter okrasimo domove. Z brezstično kartico Mastercard bo nakupovanje vseh potrebščin, ki jih potrebujemo za noč čarovnic hitro, varno in enostavno.

Sodelujte v nagradna igri

Izžrebali bomo srečneža, ki bo prejel Mastercard® predplačniško brezstično kartico na kateri bo naloženih 40 evrov. Nagradna igra poteka do 6. novembra 2016.

Nagradna igra je zaključena

Čestitamo izžrebani nagrajenki Tari Možina, ki je na svoj nakupovalni seznam za noč čarovnic uvrstila buče, sveče, masko, barve za telo, metlo, pajčevine in sladkarije.