Generali in Adriatic pod eno streho in še boljši

Od januarja 2020 sta zavarovalnici Adriatic Slovenica in Generali združeni v eno družbo z imenom Generali zavarovalnica. Strankam obeh zavarovalnic izrekamo iskreno dobrodošlico v združeni in še močnejši zavarovalnici Generali, ob enem pa ohranjamo enake standarde kot doslej.

Generali in Adriatic pod eno streho in še boljši (foto: promocijski material) promocijski material
22. 1. 2020 | Promocijsko sporočilo

Skupina izpod okrilja Leva ali Skupina Generali izvira iz Italije in velja za eno najuspešnejših tovrstnih skupin na trgu, ki je zaznamovala že tri stoletja, dobro pa je poznana tudi pri nas - tudi po zaslugi avtomobilskih (in seveda številnih drugih oblik) zavarovanj. Že tako uveljavljeno ime pa je z letošnjim letom postalo še močnejše po zaslugi zavarovalnice Adriatic Slovenica. Obe zavarovalnici bosta tako združeni pod enim imenom, Skupina Generali.

Skupina Generali danes ni zgolj simbol za tradicijo, znanje in moč, ampak tudi za sodobnost, inovativnost in tehnološko naprednost. Naše poslanstvo in zaveza je, da vsem našim strankam omogočamo varnejšo prihodnost, tako da skrbimo za vaš vsakdan in za vaše sanje. Kot vseživljenjski partner vam želimo stati ob strani v vseh obdobjih vašega življenja in vsakokrat, ko nas potrebujete. Vse to zato, da lahko sledite svoji poti.

Generali zavarovalnica v Sloveniji deluje že več kot 22 let in je vodilna mednarodna zavarovalnica na slovenskem trgu. Po zadovoljstvu strank že vrsto let zasedamo najvišja mesta med zavarovalnicami v Sloveniji. Zadovoljstvo strank ostaja tudi v prihodnje prvo merilo naše uspešnosti.

Kaj pa združitev pomeni za zavarovance, za voznike? Številne prednosti! Obstoječe zavarovalne police bodo namreč ostale veljavne prav do konca izteka, kar pomeni nobenih dodatnih stroškov, nobenih spremeb, vse dokler ne boste potrebovali nove police. Takrat pa vam bo na voljo še več poslovalnic, še več osebja in še več možnosti, kako svoje vozilo čim lažje in čim bolje zavarujete!

Ni nam vseeno, kako skrbimo za vas. Zato vsak dan sledimo štirim vrednotam:

  • držimo se dogovorov,
  • spoštujemo sodelavce,
  • podpiramo širšo skupnost in smo odprti za drugačne poglede in nove rešitve.

Svojo obljubo in zavezo vam smo strnili v sloganu združene zavarovalnice Generali: »Zaupaj v svojo pot«.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri