3 aktivnosti, s katerimi je jesen lahko novo poletje (bogata z užitki)

Pustite malodušje za sabo! Jesen je lahko tisti letni čas, ko užitke okrepite na maksimum. Vse, kar morate početi, so aktivnosti, ki vam poženejo kri po žilah. 

3 aktivnosti, s katerimi je jesen lahko novo poletje (bogata z užitki) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
27. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Pomislite na panoramsko vožnjo, medtem ko občudujete obarvano drevje in druge čare jesenske narave, pomislite na razvajanje v savni s svojo boljšo polovico in potem še na najljubši napitek, ki ga srkate, medtem ko pod toplo odejo v dvoje gledate totalno napet film in vas prav nič ne peče vest, če se ogled spremeni v filmski maraton ... Jesen je zakon, če se tako odločite!

Road trip v čudovito naravo

Čeprav zaradi pomanjkanja svetlobe in toplote jesenske dni večinoma preživljamo v zaprtih prostorih, se znajdite drugače in brez oklevanja odpravite na vožnjo – nekam v osrčje narave. Vozite se po poteh brez cilja samo zato, da uživate v vožnji in razgledu na vse prekrasne jesenske barve in oblike.

Dodaten namig: Na primernem mestu se ustavite in v gozdu naberite še kostanj ali druge jesenske plodove. Sprehodite se, nadihajte, napasite si oči, pomirite misli, medtem ko občudujete pisane odtenke, nato se odpeljite dalje, kamor vas pač zanese pot. Če bo sproščenemu izletu sledilo še razvajanje brbončic, seveda toliko bolje!

Razvajanje v savni

Ni boljše odločitve za dvig razpoloženja, kot je razvajanje v savni. Poskrbeli boste tako za telo kot za duha, se dobro prečistili, sprostili in prerodili.

Maratonski filmski večeri

Zleknite se na kavč in tam preživite ves večer ob priljubljenem filmu ali seriji. Pripravite si še najljubši topli napitek ali prigrizek in samo – uživajte!!!

Za pravo zabavo v dnevni sobi bo poskrbel Telemachov sprejemnik EON Smart Box, s katerim bo vsak televizor v hipu postal pametni televizor tako, da vam nikoli ne bo dolgčas. Svoje najljubše vsebine boste lahko spremljali do 7 dni nazaj v vseh paketih. Platforma EON omogoča tudi premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar vam bo ogled z zamikom še dodatno olajšalo. Uživali boste v bogatem Video klubu z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, hiter internet pa bo v vašo dnevno sobo popeljal najboljšo uporabniško izkušnjo. Pohitite in si zagotovite EON, ki je v posebni akciji novim naročnikom na voljo že za 19,90 evra mesečno za prvo leto vezave. Ste pripravljeni? Pripravite pokovko, daljinski upravljalec in toplo odejo!