Povabljeni v še eno luksuzno garažo, kjer se med super avtomobili sprehajata kar dva redka bela leva

No, levčka. Ki bosta nekoč leva. In ki se igrivo sprehajata med prestižnimi avtomobili, začudena nad še bolj začudenimi obiskovalci te impresivne garaže v Katarju.

Povabljeni v še eno luksuzno garažo, kjer se med super avtomobili sprehajata kar dva redka bela leva (foto: effspot @ YouTube) effspot @ YouTube
23. 2. 2017

Kot so govorile že naše none, s polno ritjo ni težko ... no, saj veste. Zato nas niti ne bi smelo presenetiti, da imajo izjemni bogataši poleg redkih avtomobilov tudi redke živali. 

A kljub temu je obisk garaže katarskega bogataša fascinanten ogled. Ko se v videu pri nekje peti minuti v kader sprehodita dva ljubka bela levja mladiča in spontano pozirata ob LaFerrariju in McLarenu P1, se zavemo, da ponekod preprosto obstaja bogastvo, ki si ga ne znamo niti predstavljati.

Posnetek predstavlja effspot, YouTube kanal, ki večkrat preseneti s tovrstnimi videi, le da tokrat tudi snemalec ni uspel zadrževati svojega začudenja. Ob tem je pri videu še zapisano, da levja mladiča seveda med snemanjem nista bila ogrožena in da živita na ogromni parceli - v garažo sta zgolj prišla pogledati goste in se pokazati kameram.

V garaži se sicer bahajo še Land Rover Defender, pa seveda Bentley Continental, le da LaFerrri in P1 ostajata v ospredju posnetka, saj sta dva najhitrejša komercialna avtomobila na svetu. Kot je zapisal nekdo v komentarjih: "Zdaj potrebuje samo še Porsche 918 Spyder, da zapolni sveto trojico."