Preizkusili smo dišave za avto, ki si sestavine delijo s francoskimi parfumi

Vsi, ki ste se naveličali klasičnih dišečih smrečic, boste veseli novih, drugačnih vonjev, ki nam jih prinašajo štiri francoske dišave. Mi smo jih že preizkusili.

Preizkusili smo dišave za avto, ki si sestavine delijo s francoskimi parfumi (foto: PROMO) PROMO
26. 1. 2022 | Promocijsko sporočilo

Sestavine za dišave Odoro prihajajo iz Francije in so enake kot francoski parfumi. Za zdaj so nam na voljo štirje vonji, in sicer pomaranča-čili, pačuli, 'kubanska duša' in sandalovina. Naša zmagovalka je 'kubanska duša', ki prikliče spomine na kakšen popoln odklop oziroma potovanje v brezskrbnost, resda je še najbolj 'moška' in bo ženske predstavnice prej osvojila katera od preostalih treh, elegantna in šik.

Naša izbranka: Cuban Soul
Moška elegantna dišava za avto, katere glavne note so rum, tobak, absint, žajbelj, mošus, med, les, kumarin. Sestavine izvirajo iz Francije, še zlasti pa se nosu priležejo v zimskih mesecih. Nas je, kot že rečeno, takoj spomnila na moško popotovanje, ki pomeni popoln odklop nekje tam daleč stran, po možnosti na kubi s cigaro v roki in šilcem ruma v drugi.

Pomaranča-čili
Ta elegantna dišava bo verjetno bolj očarala nežnejši spol. Njeni glavni noti sta pomaranča in čili, ki se jima pridružijo cimet, ingver ..., v avtu zato zadiši po sladkih citrusih s pridihom drznega čilija, vonj je topel in pomirjujoč in hkrati malce pikanten. Tudi ta dišava se nam je zdela zelo primerna za zimske dni, spomni celo na december in praznično vzdušje, s tem pa poskrbi za nekaj nostalgije in čarobnosti.

Pačuli
Osvežujoča in elegantna dišava s prevladujočo noto svežega in zelenega pačulija, ki se mu pridružijo energična mandarina, ekspresivna bergamotka, čutna cedra, razkošni jantar, blago sladka sandalovina in čutni mošus. Deluje ekskluzivno, moderno in nežno, obenem pa nas zbudi z intenzivno prijetnostjo.

Sandalovina

Njene glavne note so sandalovina, pomaranča, vanilja, vrtnica, jasmin in zrna tonke. Ta dišava je globoko elegantna oziroma vzbuja vtis klasike, brezčasnega šika.

Dišave za avto trajajo vsaj 30 dni, na voljo pa so vam na spletni strani www.disavca.si.