Preverjeno prava odločitev

Pri nakupu rabljenega avtomobila nas vselej spremlja občutek nelagodja, saj ne vemo, ali smo si poleg zadovoljstva nakopali tudi tegobe in stroške zaradi morebitnih okvar.

Preverjeno prava odločitev (foto: Ford) Ford
7. 4. 2022 | Promocijsko sporočilo

Zato je pomembno, da nakup opravimo pri zaupanja vrednem prodajalcu. Odločitev za nakup rabljenega vozila s programom Preverjeno je prava odločitev. Na portalu Preverjeno je v vsakem trenutku na voljo več kot 1.000 vozil, ki so bila strokovno pregledana in za katera sta zagotovljena kakovost in jamstvo. V prodajno-servisno mrežo programa Preverjeno so vključeni pooblaščeni prodajalci Fordovih vozil v Sloveniji.

Ti zagotavljajo odlično kakovost rabljenih vozil, saj je zgodovina vozil preverjena in transparentna. Ker je v programu Preverjeno izbira rabljenih vozil res velika, je to pravi naslov za nakup novega rabljenega vozila Ford ali katere koli druge blagovne znamke.

Na portalu Preverjeno je vedno na voljo širok nabor odličnih osebnih, a tudi gospodarskih vozil. Vsa vozila, ki so opremljena s certifikatom Preverjeno ali Preverjeno+, imajo transparentno servisno zgodovino in so bila strokovno pregledana v stotih ključnih mehanskih točkah. Prav tako so za vozila s certifikatom Preverjeno+ uporabljeni le originalni nadomestni deli. Ker so vozila s certifikatom Preverjeno tehnično brezhibna, vključujejo v primeru preteka tovarniške garancije še vsaj eno leto podaljšanega jamstva.

Največja prednost pred drugimi trgovci pa je seveda možnost menjave vozila kar 30 dni po nakupu (pod določenimi pogoji).