Aktualno Promocijsko sporočilo

Shoppster te prebudi iz zimskega brloga

22. 3. 2023
Deli
Shoppster te prebudi iz zimskega brloga (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Zimski brlog počasi zapira svoja vrata in začenja se sezona sonca. To pomeni, da nas kmalu čaka dolg seznam opravkov, nalog, popravil in še česa. Da bi lahko sončne dni namenil sebi in svojim najljubšim hobijem, ter s seznama prečrtali nekaj opravkov, je spletna trgovina Shoppster pripravila Mega ponudbo. V široki ponudbi 200.000 izdelkov boš našel čisto vse, kar potrebuješ za skrajšanje dela in podaljšanje prostih uric.

Vemo, da tema spomladanskega čiščenja ni najbolj atraktivna, ampak je trenutno realna. Spletno nakupovanje ti olajša proces nakupovanja, ker se hitro in enostavno premikaš po virtualnih policah in med kategorijami, nato pa z enim samim klikom dodaš v košarico. Tako pri spletnem ponudniku Shoppster najdeš široko ponudbo izdelkov v štirinajstih kategorijah, od Računalništva, Športa in prostega časa do Avtomobilizma. Zakaj se odločiti za nakup v Shoppsterju? Ker imajo trenutno Mega ponudbo, ki je štartala 13. marca in ti prinaša mega prihranke do 50 %. Prihraniš na času in na ceni.

To te sigurno prepriča v nakup

V spletni trgovini Shoppster je vsak izdelek predstavljen s sliko in opisom vseh pomembnih značilnosti ter tudi višino prihranka ob nakupu. Če te ne prepriča enostavnost in udobnost spletnega nakupovanja, potem te bo mogoče to, da tvoje naročilo dostavijo hitro in ugodno pred domači prag. Če se pa ravno nahajaš v Ljubljani, se pa oglasi na prevzemnem mestu Brnčičevi 49a in brezplačno prevzemi. Odprti so vsak delovnik od 8. do 20. ure in tudi ob sobotah.

Kaj nujno rabiš to pomlad?

Sigurno to pomlad ne smeš pozabiti na bolj zabavno in obvezno čiščenje jeklenega konjička, da iz njega spereš vso zimsko umazanijo in sol, zamenjaš gume in poskrbiš, da bo vetrobransko steklo čisto kot solza. V sklopu Mega ponudbe Shoppster ponuja visokotlačni čistilnik Lavor Predator 160 WPS z 59-odstotnim prihrankom. Tako ne bo bleščeč samo tvoj avto ali motor, temveč boš z njim uspešno očistil zunanje površine, vrtno pohištvo in kolo. Zaradi enostavne uporabe, turbo šobe in vrtljive krtače bo nedvomno kos vsakemu izzivu. Dokler ti pospravljaš zunaj, pa naj notranje kotičke očisti Mamibot robotski sesalnik, ki bo mimogrede posesal in mokro očistil tla. Kako mega! 

Zakaj kupiti na Shoppster.si?

Če poleg široke ponudbe 200.000 izdelkov, ugodne in hitre dostave oziroma brezplačnega prevzema iščeš še dodatne ugodnosti, je Shoppster pravi naslov. Si že slišal za Shoppster Smart klub? Brezplačno se registriraj in uživaj v vseh mesečnih ugodnostih. Če si Telemachov naročnik, enostavno poveži Telemach in Shoppster račun ter odkleni dodatne ugodnosti. Trenutno lahko nakupuješ do 24 obrokov brez obresti. To ugodnost lahko koristiš na celotno ponudbo, se pravi tudi na izdelke iz Mega ponudbe. Pohiti, Mega ponudba se zaključi že 9. 4. 2023.