Zdaj nam je skoraj vse na voljo s kavča

Čas izolacije nam je prinesel še več možnosti, da lahko skoraj vse, česar si zaželimo, kupimo v udobju svojega doma. Celo avtomobil in tudi znanje.

Zdaj nam je skoraj vse na voljo s kavča (foto: SHUTTERSTOCK) SHUTTERSTOCK
2. 6. 2020 | Promocijsko sporočilo

Stranski učinek karantene, ki nas je doletela, ko nam jo je zagodel koronavirus, je bil, da se je močno pospešila digitalizacija, s tem pa so se za marsikoga poenostavili nakupi, pridobivanje znanja, birokratski postopki ... Še bolj kot prej so nam zdaj na voljo spletne bančne storitve, spletna izobraževanja oziroma tečaji, po novem lahko na spletu tudi kupimo avto.

1 Spletni tečaji

Česa bi se radi naučili naravnost iz naslanjača? Bi radi kot nefinančnik obvladali finance, se naučili osnov poslovne angleščine, kako izboljšati odnose s sodelavci ali izpeljati vrhunski poslovni nastop, bi postavili svojo spletno stran ... Samo recite in poiščite v iskalniku, na voljo so vam znanje in veščine, ne da bi morali za to fizično obiskovati tečaje, delavnice, predavanja.

2 Nakup avtomobila na spletu

V tujini že številni avtomobilski trgovci ponujajo možnost nakupa novega avtomobila prek spleta, storitev pa prihaja tudi k nam oziroma je že tu. Spletna trgovina za nakup novih in rabljenih vozil strankam omogoča vpogled v ponudbo novih in rabljenih vozil v vseh poslovalnicah po državi. Pri tem sta stranki na voljo celoten vpogled v opremo vozila (in stanje, če gre za rabljen avtomobil) ter seveda tudi cena vozila.

3  Avtodeli online

Izberite znamko avtomobila in model in v iskalnik vtipkajte rezervni del, ki ga potrebujete za svoje vozilo. Iskalnik vam bo avtodel, ki ga iščete, našel že v nekaj trenutkih. Spletne strani, ki ponujajo avtodele, imajo na voljo tudi pomoč ob naročilu oziroma vam pri nakupu pomagajo njihovi zaposleni, ki so večinoma veliki poznavalci avtomobilov.

Da boste lahko nemoteno uživali v spletnih nakupih in tečajih, pa je korak pred tem, ki je pomemben, izbira pravega operaterja. Ko ga izbirate oziroma tudi če ste ga že izbrali, razmislite, ali vam dejansko nudi vse, kar potrebujete, da si lahko nemoteno ogledujete in kupujete stvari na spletu. Osredotočeni bodite na uporabnost in prednosti mobilnega ali fiksnega omrežja oziroma njegovo stabilnost in zagotavljanje storitev.

Če morda še ne veste, je omrežje Telemach prejelo certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji na slovenskem trgu, ki ga je izdala neodvisna mednarodna družba Umlaut. 

Dolgoročni razvoj mobilnega in fiksnega omrežja, več kot 100 milijonov naložb ter napredna tehnologija in inovacije zdaj uporabnikom v Sloveniji potrjeno ponujajo najboljšo uporabniško izkušnjo tako na področju mobilnih kot fiksnih storitev.