Preprosto parkiranje z uporabo mobilne aplikacijeTo je najboljša aplikacija za parkiranje, ki jo lahko uporabite v kar 25 državah (tudi v Sloveniji!)

EasyPark je mobilna aplikacija za plačevanje parkirnine, ki navdušuje po 3200 mestih in kar 25 državah širom Evrope, v mnogih izmed njih je dobila tudi naziv »najboljša aplikacija za parkiranje«. 

To je najboljša aplikacija za parkiranje, ki jo lahko uporabite v kar 25 državah (tudi v Sloveniji!) (foto: Foto: Nike Koležnik) Foto: Nike Koležnik
6. 7. 2021 | Promocijsko sporočilo

Ste jo že preizkusili?

Vse, kar potrebujete, je mobilni telefon, na katerega si namestite mobilno aplikacijo EasyPark, ob registraciji pa vnesete podatke bančne kartice ter registrsko številko avtomobila.

V mestu, kjer je možno mobilno plačevanje parkirnine z aplikacijo EasyPark, se vam bodo na zaslonu izrisala parkirišča, vi pa si izberete tisto, ki je najbližje vašemu cilju. Ko parkirate, preverite kodo parkirišča, da ste na pravem parkirišču (EasyPark ima prepoznavno roza – vijolično barvo, tako da info točko takoj opazite), označite, kako dolgo želite parkirati, in to je vse!

Dnevi iskanja parkomata, kovancev in bojazni, da bi dobili kazen zaradi neplačane parkirnine so končani.

Če ste se ušteli pri urah, lahko parkirnino namreč kadarkoli in od koderkoli tudi podaljšate, prednost aplikacije pa je tudi možnost kratkotrajnega parkiranja. Tako za hiter, nekajminutni opravek, ne boste plačevali cele ure.

V aplikaciji si lahko nastavite sms opozorilo, da vas 15 minut pred iztekom parkirnega časa aplikacija sama obvesti, in parkirni čas na daljavo podaljšate.

Kje po Sloveniji lahko parkirate?

Maribor, Bled, Piran, Portorož, Fiesa, Lucija, Strunjan, Seča, Izola, Sežana, Škofja Loka, Slovenj Gradec, Ptuj, Kranjska Gora, Kobarid, Komen, Grosuplje, Tolmin, Bovec, Tržič, Železniki, Novo mesto, Koper, Ankaran, Hrvatini, Bertoki, Črni Kal, Ig, Štanjel, Velenje, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica in Kranj. 

Aplikacija po celem svetu omogoča tako plačevanje parkirnine kot polnjenje električnega vozila brez uporabe pametnega telefona ali denarnice (le vključen prenos podatkov). Za čim bolj enostaven načina parkiranja v garažnih hišah po Sloveniji pa si pred prvim vstopom v garažno hišo v mobilni aplikaciji EasyPark vklopite funkcijo CameraPark, ki bo vse naredila namesto vas. Najprej lahko to novost preizkusite v mariborski garažni hiši City Parking.

Urednica ELLE Instagrama, Katarina Mljač, je aplikacijo EasyPark zapeljala na testno vožnjo in ob tem povedala:

"Ime EasyPark popolnoma upraviči ime aplikacije - iskanje parkirnega prostora in samo parkiranje sta preprosta, prav tako pa mi je všeč enostavno podaljšanje parkiranja na daljavo. Tako lahko vsak sestanek, kava ob morju ali izlet s prijateljicami traja še malce dlje, brez da bi me skrbelo za neplačano parkirnino."

Povabi prijatelja

Delite svojo EasyPark povezavo s prijateljem in ob registraciji bo ta dobil 2 EUR za parkiranje, ko prvič parkira, pa vi dobite 1 EUR.

Omenjeno mobilno aplikacijo toplo pozdravljajo tudi invalidi oz. ljudje s posebnimi potrebami, saj vam v nobenem primeru ni treba zapustiti vozila niti ne potrebujete parkirnega listka.

Poišči in parkiraj z EasyPark.

Foto: Nike Koležnik