Voznica pozabila prestaviti v parkirno prestavo in Ford F-150 Raptor je končal v bazenu

Sreča v nesreči - ko je Ford Raptor nenadzorovano zapeljal v bazen družinske hiše, nikogar ni bilo doma. Voznico je iz avtomobila rešil mimoidoči junak.

Voznica pozabila prestaviti v parkirno prestavo in Ford F-150 Raptor je končal v bazenu (foto: ABC 10 News) ABC 10 News
11. 7. 2017

Podrobnosti glede te nenavadne nesreče v San Diegu še niso popolnoma usklajene. Nekatere spletne strani pišejo, da je voznica izgubila nadzor nad vozilom, zletela s ceste in pristala v družinskem bazenu, večina televizijskih postaj pa poroča, da je 68-letna gospa avtomobil pozabila prestaviti v parkirno prestavo, zato je ta ušel iz nadzora, zdrvel po pobočju, skozi leseno ograjo in v celoti zgrmel v bazen (ki je, ironično, ravno pravšnje oblike in velikosti, da se vanj lahko lepo uleže Ford Raptor).

Tam je Ford končal skorajda popolnoma pod vodo. Dogodek je opazil Gabriel Mejia, ki se je nemudoma pognal v akcijo, skočil v bazen, razbil steklo na voznikovi strani in voznico držal nad gladino, dokler ni prišla pomoč.

Lastniki hiše v času nesreče niso bili doma, tako da v bazenu in okolici k sreči ni bilo nikogar. Voznico so z mesta nesreče odpeljali v bolnišnico zaradi poškodb glave. 

Poroča ABC 10 News.