Vsak motorist bi si želel takega sopotnika

Najprej razčistimo to: česa se vsak motorist najbolj boji? Definitivno nesreče, kraje motorja, pretirane gneče, dolgočasne ceste ... Kaj pa če obstaja nekaj, zaradi česar je vse to manj zastrašujoče?

 

Vsak motorist bi si želel takega sopotnika (foto: PROMO) PROMO
12. 10. 2020 | Promocijsko sporočilo

1 Nesreča nikoli ne počiva

Za previdnost in varnost na cesti je najprej odgovoren vsak motorist posebej. Vsi poznamo osnove in opremo za varno vožnjo, ki nam pomagajo preprečiti padec ali vsaj zmanjšati obseg poškodb. Kaj pa pravite na samodejni SOS, če se nesreča vendarle pripeti?

Obstaja pametna naprava, Vigobox, ki jo namestite na motor in ki zazna nesrečo ter v primeru neodzivnosti motorista samodejno aktivira SOS klic v sili, ki v najkrajšem možnem času pošlje pomoč na kraj nesreče

2 Ujemite tatu

Tatovi so vedno na delu, tudi če včasih pozabite nanje. In po toči zvoniti je prepozno. Zato pa Vigo zavarovanje poskrbi, da lahko motorist prek aplikacije 24/7 spremlja lokacijo svojega motorja. Če ga želi kdo odtujiti, bo prek brezplačnega SMS-sporočila prejel obvestilo o njegovem premiku. Motorist lahko tako takoj ukrepa in krajo prepreči.

Če do nje vseeno pride, Vigo zavarovanje povrne vrednost rabljenega motorja. Če se motor najde, a je poškodovan, pa krije tudi tako škodo.

3 Zanimive ceste 

Motoristi ne marajo dolgočasnih cest in se seveda najraje izognejo gneči. Z Vigom so jim vožnje in izleti vedno na dosegu roke, saj v aplikacijo shranjuje vožnje, do katerih lahko dostopajo, kadar želijo, ter jih po želji delijo tudi prek družbenih omrežij.

In zaključek?

Vigo zavarovanje Zavarovalnice Sava je popolnoma prilagojeno vsem ključnim potrebam motoristov in ponuja storitve izven zavarovalnih okvirjev ter skrbi za bolj odgovorno in varno vožnjo v prometu.

Več informacij in sklenitev zavarovanja lahko opravite TUKAJ.
Priporočite Vigo še prijatelju! Znotraj aplikacije je namreč mogoče registrirati več motorjev, tudi štirikolesnike in skuterje do 50 ccm, uporabniki pa lahko pod zavihkom Priporoči prijatelju najdete promocijsko kodo za popust, s katero oba pridobita 10 € popusta, 12 prijateljev pa vam prinese bon za intenzivni tečaj varne vožnje AMZS na Vranskem.