Vse za vaš avto na Shoppsterju do 50 % ugodneje

V hladnejši polovici leta naši jekleni konjički potrebujejo nekaj dodatne oskrbe. Da vas ta ne bo pretirano udarila po denarnici, preverite, katere izdelke za avto lahko novembra nakupite kar do 50 % ugodneje. Pri spletni trgovini Shoppster so se namreč odločili, da najljubši dan vseh ljubiteljev nakupovanja podaljšajo na celotni november, zato so za črni petek svoj bogati asortima opremili s privlačnimi akcijami, ki trajajo vse do konca meseca! 

Vse za vaš avto na Shoppsterju do 50 % ugodneje (foto: Shoppster) Shoppster
24. 11. 2022

V spletni trgovini Shoppster lahko ugodnosti črnega petka, ki bo letos nastopil 25. novembra, izkoristite že danes in s tem prihranite stres ob nakupovanju v zadnjem hipu. Z enostavnim nakupnim procesom in pregledno oblikovanimi kategorijami Shoppster omogoča preprosto ter učinkovito brskanje. Kategorija »Avtomobilizem« pa nudi čisto vse, kar potrebujete za vzdrževanje svojega avtomobila, motorja ali avtodoma.

Jekleni konjiček v najboljši »formi«

Jesen se preveša v zimo in če je letos napočil čas za nakup novih zimskih gum, je spletni nakup zagotovo najenostavnejša rešitev. S podrobnimi opisi vsake vrste pnevmatik lahko jasno razberete prednosti in slabosti različnih gum in se enostavno odločite, katere so najustreznejše za vaš avtomobil.

Na spletnih policah ponudnika sicer najdete vse od akumulatorjev, žarnic za avtomobile, do profesionalnega ročnega orodja in drugih avtomobilskih dodatkov. Poleg tega Shoppster nudi tudi bogato zalogo mazil, olj in drugih dodatkov, s katerimi boste poskrbeli za optimalno oskrbo vašega jeklenega konjička.

Na smučanje v polnem udobju

Ko avtu priskrbite novo obutev, je čas za planiranje zimskega dopusta. Ne glede na to, ali se za en dan odpravite na slovenska smučišča ali v italijanske Dolomite, so strešni nosilci in avtomobilski kovčki nekaj, kar močno olajša pakiranje vseh potrebščin, ki jih na dopustu ne smete pogrešiti – slednji vam bodo olajšali tako pakiranje smučk kot tudi poletnih pripomočkov za kampiranje.

Najsodobnejša navigacija in avto akustika

Navigacijske naprave so postale najboljši partner ob raziskovanju neznanega, vsem ljubiteljem glasbe pa je ob vožnji do cilja akustika v avtomobilu ključnega pomena. Za nakup na Shoppsterju potrebujete zgolj nekaj minut in klikov, poleg tega pa v kategoriji Avtomobilizem najdete tudi avto kamere, avtomobilske polnilce in celo avto sedeže, ki bodo poskrbeli, da bo vožnja varna in udobna tudi za vaše najmlajše.

Preverite tudi druge produkte v Shoppsterjevi kategoriji Črni petek in do 27. 11. nakupujte izdelke priznanih znamk do 50 % ugodneje.