Z nakupom Alfa Gym koledarja 2022 pomagajte hudo poškodovani športnici Lani

Lastnik enega najboljših ljubenskih fitnes studiov Andraž Kavka se je letos odločil, da naredi dobrodelni koledar, kjer bodo glavne zvezde članice fitnesa, ves izkupiček od prodaje pa bo podaril za zdravljenje 25-letne Lane, ki si je hudo poškodovala glavo med kolesarjenjem.

Z nakupom Alfa Gym koledarja 2022 pomagajte hudo poškodovani športnici Lani (foto: Matic Lipar) Matic Lipar
8. 12. 2021

»Že nekaj časa sem razmišljal, kako bi povezal fitnes in dobrodelnost, in seveda da bi se nabralo nekaj konkretnega denarja. Končno se mi je rodila ideja, da naredimo koledar iz svojih punc, ki trenirajo v fitnesu, da naredimo tudi promocijo osebnih trenerk, seveda pa da še mimogrede malo promocije za nas. V resnici je bil največji problem, komu dati, da bo šel denar v prave roke,« je za uvod povedal lastnik fitnesa Alfa Gym Andraž Kavka, ki se vsako leto decembra trudi narediti vsaj eno dobro stvar tako za družbo kot tudi za svoje člane.

»Potem se je zgodila ta tragična nesreča. Poznam Laninega očeta in brata, naša Nuša pa je družino poznala še iz časov smučanja. Lana je po hudi nesreči s kolesom, ko je z glavo nesrečno udarila v tla, potem pa je pripeljal še avto, že več kot dva meseca v Soči, a počasi bo morala domov in zdaj je treba vso hišo preurediti,« je želel Andraž zbrati denar za točno določen namen in zdaj ve, da bo šel denar od prodaje koledarja v prave roke. Tudi fotograf Matic Lipar, Lipardesign, je naredil vse fotografije brezplačno, prav tako tiskarna. »Upam, da bomo zbrali vsaj 5 do 6 tisoč evrov, nekaj bom dodal še sam,« je odločen Andraž.

Koledar Alfa Gym »ALFA CHARITY BABES« se prodaja po 9€ - fizično v fitnesu na Dunajski in na tej povezavi.

Kdo je Lana?

Polna pozitivne življenjske energije, športnica od glave do peta, vsak prosti trenutek na kolesu, v hribih in s svojimi športnimi prijatelji. A v trenutku se lahko življenje obrne, še ne 25-letno Lano Nino Markelj je doletela kruta nesreča. Doživela je prometno nesrečo, ob padcu pa jo je povozil avto. Utrpela je hude poškodbe možganov. Zdaj lahko pri njenem zdravljenju pomagate z nakupom koledarja “ALFA CHARITY BABES”.