Zapeljite se po dirkališču Formule E z i8 in Kate Upton na sovoznikovem sedežu

Le kdo bi se lahko uprl edinstveni priložnosti, da živahno Kate Upton zapelje po dirkališču Formule E v Montrealu? In to v električnem BMW i8!

Zapeljite se po dirkališču Formule E z i8 in Kate Upton na sovoznikovem sedežu (foto: BMW) BMW
8. 8. 2017

Ko je nemški avtomobilski gigant BMW napovedal svoj vstop na prvenstvo v kategoriji Formula E (kategorija, v kateri tekmujejo zgolj z električnimi avtomobili, kar so pri BMW označili kot odlično priložnost za testiranje raznolikih inovacij na področju električnih vozil), se je nemudoma začela tudi intenzivna oglaševalska kampanja, ki nam je v njihovem zadnjem podvigu pripeljala kar seksi ameriško lepotico Kate Upton.

Kate Upton se je pred šestimi leti precej nepozabno predstavila v publikaciji Sports Ilustrated Swimsuit Issue, letos pa je naslovnico prav te edicije krasila že tretjič. Zato je bila pravo dekle, s katero bi si želeli deliti vožnjo z novim BMW i8, predelanim prav za prvenstvo Formule E.

Na avtomobilistični sceni se sicer Kate Upton še ni pojavljala. Tokrat pa je bila opažena na finalu sezone FIA Formula E v Montrealu – a ne le kot gledalka, temveč tudi kot ena redkih, ki so lahko uživali v vožnji s predelanim BMW i8 Safety Car. Po dirkalni progi jo je zapeljal kar direktor te BMW serije Alejandro Agag. Kako doživeto je uživala v vožnji, pa poglejte v videu.