Zdaj lahko vse za avto kupite iz naslanjača – in to s pomočjo znanih obrazov

Spletno nakupovanje je vse bolj priljubljeno, saj prinaša številne prednosti, kot je prihranek časa in denarja. Tako lahko izdelke za svoje jeklene konjičke zdaj naročite kar iz udobja domačega naslanjača, saj je svoja virtualna vrata odprl Shoppster, prva integrirana spletna in televizijska trgovina pri nas.

Zdaj lahko vse za avto kupite iz naslanjača – in to s pomočjo znanih obrazov (foto: PROMO) PROMO
24. 11. 2020 | Promocijsko sporočilo

Shoppster povezuje spletno platformo shoppster.com in televizijski kanal Shoppster TV, na katerem znani slovenski obrazi v 24-urnem programu preizkušajo izbrane izdelke ter gledalcem svetujejo o njihovih prednostih in uporabi.

Ekipo voditeljev Shoppsterjevih oddaj sestavljajo nekdanji smučarski as Jure Košir, televizijska osebnost Tanja Postružnik Koren, pevka Tinkara Fortuna ter igralec Sašo Stojanov, pridružila pa sta se jim tudi nadobudna igralka Vesna Ponorac ter animator in spletni vplivnež Klemen Kopina.

Skupaj gledalcem nakupovalni center pričarajo kar doma in v zanimivih prispevkih razblinijo vse morebitne dvome o kakovosti izdelkov.

Priznane blagovne znamke in ekskluzivni izdelki

Kupcem je na voljo bogat asortima priznanih blagovnih znamk in izdelkov lastne blagovne znamke, kmalu pa bodo predstavljene tudi linije izdelkov voditeljev. Redne mesečne akcije bodo nenehno prinašale nizke cene – že novembra pa lahko v promociji Black Friday najdete več kot 500 znižanih izdelkov.

Številni izdelki tudi za avtomobilizem

Shoppster je poskrbel tudi za lastnike jeklenih konjičkov, saj ponuja številne izdelke s področja avtomobilizma. Kupcem je tako na voljo bogata izbira izdelkov za vzdrževanje in nego vozila, pogrešali pa ne bodo niti pestrega nabora dodatne opreme in drugih pripomočkov za avtomobile ali motorna kolesa. Med drugim lahko zdaj iz udobja domačega naslanjača naročite tudi pnevmatike, ponudba pa se bo v prihodnje še dodatno širila.

Preklopite na Shoppster

Shoppster TV si lahko ogledate na digitalnih kanalih, in sicer v spletni trgovini shoppster.com ali pa na družbenem omrežju YouTube ter v Telemachovih programskih shemah EON na programskem mestu 7, Total TV na programskem mestu 5 in D3 na programskem mestu 14. Poleg nakupa na spletu lahko za naročilo izdelkov pokličete tudi na telefonsko številko +386 59 100 900.