Podaljšani test: Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Comfortline

Lahko si samo predstavljate. Tri ženske na poti v nemški München s sposojenim, testnim avtomobilom in kupom tračarij v glavi, ki jih bo treba povedati med peturno vožnjo.

Podaljšani test: Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Comfortline (foto: Uroš Modlic, Saša Kapetanovič) Uroš Modlic, Saša Kapetanovič
26. 6. 2014

Kaj smo najprej opazile? Ja, barvo seveda. Navdušene smo bile, da se bomo v širni svet odpeljale v čudovitem kovinsko modrem Golfu Variantu. Takoj smo opazile praktičen in velik prtljažnik, kar pri ženskah ni zanemarljiv podatek, ter udobne sedeže, ki so se nam takoj zdeli zelo domači.

A najpomembneje je bilo, da je bila glavna voznica odprave takoj navdušena: »Punce, tale je pa res mehek. Ne morem verjeti, s kakšno lahkoto se vozi, in vse je tako mehko. Super je!« Krasno! Preostali potnici sva modro pokimali in se oddahnili. Navdušena 'šefica poti' naju zagotovo ne bo silila za volan. V priročno narejeni notranjosti smo imele vse dovolj držal za kavo in druge pijače, z lahkoto pa bi s seboj vzele še dve kolegici.

Skratka – tri ženske v najlepših letih, ki srednje rade, a ves čas šofiramo, je Golf Variant navdušil. Zdel se nam je popoln avtomobil za žensko, ki ima otroke, a tudi svojo kariero ter potrebuje ugleden, a praktičen avtomobil.

Besedilo: Tina Lucu

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Comfortline

Osnovni podatki

Prodaja: Porsche Slovenija
Izračunajte strošek zavarovanja avtomobila