AM interno #76: Po dveh, treh in štirih kolesih

AM interno #76: Pripravili smo najdaljši AM interno do zdaj! Natanko 12 minut, ki pa bodo zelo hitro minile. Ne nazadnje je za nami izredno pester teden, ki je v veliki meri (kot ste lahko opazili tudi na naši spletni strani) minil v znamenju ženevskega avtomobilskega salona. A glede na to, da ste o novostih vse prebrali že v člankih, so se Sebastjan Plevnjak, Dušan Lukič in Saša Kapetanovič potrudili in salon predstavili iz ozadja ter tako razkrili kotičke, ki jih vidite le redko.
Smo se pa ta teden podili po štirih, dveh in tudi treh kolesih. Peter Kavčič je namreč spoznaval novega Moto Guzzija V85TT in novinko v Sloveniji, MV Agusto Brutale Oro, Jure Šujica pa je med prvimi v Sloveniji zapeljal novega Can-Am Rykerja. Tako, za uvod, dokler ne bo opravil izpita za motor.
NAGRADNA IGRA: Mimogrede, za vas smo pripravili še nagradno igro: povejte nam, kaj imata skupnega Jeep Renegade in Fiat 500X. Pravilen odgovor nam v komentarju (na našem Facebooku pod videom ali na Youtubu) oddajte do petka.

AM interno #76: Po dveh, treh in štirih kolesih (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
13. 3. 2019