AM interno #87: Postavljamo rekorde

AM interno #87: Rekord! Ali pa vsaj blizu tega. Po dolžini namreč, saj smo približali polnim 15 minutam. Toliko zanimivega se nam je namreč zgodilo v enem tednu, v katerem je le Jure ostal v Sloveniji.
Začenja torej Saša Kapetanovič, ki mu je Supra prejšnji teden zmešala glavo in je bil zaradi nje še nekaj dni povsem divji, zato smo to izkoristili ter ga v Atene poslali na vožnjo z novim Porschejem 911. Nemškim znamkam pa sta se na drugi strani posvetila Sebastjan Plevnjak, ki je lepote Kanarskih otokov raziskoval s Volkswagnovo Gran Californio, in Dušan Lukič, ki se je izdatno posvetil prvemu Mercedesovemu električnemu športnemu terencu EQC.
Dogajalo pa se je tudi na domačih tleh. Škoda je namreč v Kranju predstavila težko pričakovano nadomestilo modela Rapid, Hyundai pa se je na drugi strani na Vranskem odločil predstaviti serijo vozil N-Line, trojico športno naravnanih avtomobilov, ki pa, kot ugotavlja Jure Šujica, niso čistokrvni športniki.
V akciji pa je bil tudi moto oddelek. Specialist za enduro motocikle Peter Kavčič je namreč že težko čakal novega KTM 790 Adventure R, prvič pa ga je lahko preizkusil v Dalmaciji, natančneje v okolici Zadra.

AM interno #87: Postavljamo rekorde (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
29. 5. 2019