Gotovina je zakon ...

Glede na to, da sem na letalu praktično vsak teden in da sem videl več letališč, kot si jih uspem zapomnit, imam dovolj izkušenj da ugotovim, da je brniško letališče polom na precej področjih.

20. 6. 2007

Največje razočaranje je parkiranje. Nova garažna hiša? Super - ampak zakaj za hudiča so zaprli pritličje, kjer je bilo najlažje najti parkirno mesto? Se jim je zdelo, da je premalo gneče?

Plačevanje: če se ne želite ukvarjati s počasnimi in večinoma namrgodenimi (pa čeprav jih nihče ne sili, da hodijo v službo) zaposlenimi na blagajni, vam ostane plačilni avtomat. Kako deluje, vem iz Celovca, Trsta, Gradca (da se omejim samo na letališča v naši bližini), pa tudi z večine parkirišč v Ljubljani. Vstaviš listek, vstaviš denar, plačilno ali kreditno kartco ali pa plačaš z mobilnikom. Ampak ne na Brniku. Letališče res prenavljajo, širijo, posodabljajo, a avtomata za plačilo parkirnine sta iz kamene dobe - poznata le gotovino . . Prav zanima me, kdo ju je kupil? Še ni slišal za sodobna plačilna sredstva, ali je od proizvajalca zanič plačilnih avtomatov dobil kaka plačilna sredstva?

In potem seveda vsi stojimo v vrsti pred blagajno, da lahko plačamo s kartico . .