Motor spredaj, pogon zadaj

Naslednik Porscheja 928 prihaja. Opel GT tudi . .

18. 6. 2007

Vsakič znova me očara slika, ki sem si jo danes spet lahko ogledoval, ko smo končevali naslovnico novega AM (in jo boste torej tisti, ki to berete, lahko videli v četrtek). Naslednik legendarnega 928 prihaja! In samo upam lahko, da bo točno tak, kot je na naših ilustracijah.

928 sem peljal le enkrat, le nekaj kilometrov, mnogo let nazaj. In takoj mi je bil všeč. Udoben, a igriv. Motor spredaj - pogon zadaj, edina prava kombinacija. Novi bo enak. Le mnogo, mnogo lepši. Prvič po dolgem času (kako dolgem, niti ne vem, ker se ne spomnim, kdaj se mi je to nazadnje zgodilo), bi revijo kupil zaradi ene same slike . .

Še sreča, da ne bo prav kmalu na trgu (avto seveda, revija bo v četrtek). Morda vmes zadenem na lotu . . Potem bi šlo na počez. Vsak dan . .

In ko smo že ravno pri "na počez": v soboto mi tekmovanja v twin driftih med PRK v Logatcu ni bilo treba organizirati (hvala, Mate), ampak sem lahko le užival in ocenjeval. In zavidal tistim, ki so bili za volanom. Še dobro, da kmalu na test spet pride avto, s katerim bo moč z užitkom zlorabiti zadnje gume (in upam, da Oplovci tega ne vedo) . .