MX-5 Open Race, drugič ...

V prejšnjem zapisu sem obljubil nekaj posnetkov iz avtomobila (seveda dirkalne Mazde MX-5) z dirkališča Adria, kjer poteka MX-5 Open Race.

10. 2. 2010

GOPR0007_trim

Na posnetku je "superpole" krog, torej en sam letieči kvalifikacijski krog za štartno mesto. S posnetka niti ni videti, a vremenske razmere niso bile ravno naklonjene dirkanju. Dež, pomešan s kako snežinko, le stopinja nad ničlo, namesto dirkaških dežnih kar serijske gume, ki se nikakor niso hotele segreti na kakršnokoli temperaturo. Takom mrzlo je bilo, da je pritisk v gumi med vožnjo celo padal in ne rasel, kot je tov navadi - iz kompresorja je namreč prišel precej topel zrak, ki se je med vožnjo v gumi ohladil. In luže so tolikšne, da je avto tu ali tam zaplaval. No ja, vsaj zabavno je bilo, če nič drugega, še posebeje v "ohlajevalnem" krogu.

Sicer pa: danes smo že odpeljali tudi jutranje ogrevanje, razmere so boljše, a še vedno je mokro. Vremenska napoved pravi, da padavin ne bo več . .

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri