Včerajšnji drift trening na Hrvaškem

Kljub dežju smo se z veseljem odpravili k sosedom na stezo Novi Marof. Čakali so nas namreč razmočeni drseči ovinki, ki kar sami kličejo k driftanju. S seboj smo peljali 26 koles (hvala mejnim organom za razumevanje) za skurit. Na vozniškem sedežu se je preizkusil tudi Dušan Lukič.

12. 8. 2007

Luka-Marko Grošelj in Peter Žvan (tokrat prvič z BMW M3) sta dan izkoristila predvsem za trening pred prihajajočo tekmo v avstrijskem Melku (čez en teden). Steze sta se navadila hitro, tako da je bil trening zanju rutinski.

Več dela z volanom in ročno zavoro je imel Dušan (preizkusil je Lukovega M3), ki pa se je po dvajsetih minutah vožnje že precej privadil na notranjo kombinacijo zavojev. Seveda so mu na določenih mestih vsake toliko uspevale piruete, ki sem jih malo za njim pridno ponavljal tudi sam (jaz iščem izgovor v slabih gumah). Vseeno je bil to dober trening za sodnike pred naslednjim tekmovanjem za Avto magazinov drift pokal 2007.

Nekaj voženj je tudi posnetih, tako zunanji posnetki kot delo z volanom in jih lahko pričakujete v video sekciji naše strani.