Postanek v boksih

Zadnjič se mi je "malo" mudilo in kot je to v navadi, je bila ravno takrat C-Maxova posoda za gorivo prazna. S C-Maxom namreč zlahka prevozite 600 in več kilometrov v kosu - a ko se najbolj mudi, se ti kilometri ravno "iztečejo".

23. 1. 2012

Ker na je nakupovanje vsega mogočega, vplačevanje lota in podbno vsakodnevni šport na bencinskih servisih, kar seveda pomeni neskončna čakanja v vrstah, sem imel srečo, da je bil na poti Petrolov bencinski servis s Petromatom. Sledil je čisto pravi postanek v boksih, saj pri C-Maxu ni treba odviti ali priviti pokrovčka posode za gorivo, vse so rešili z vratci. Odprem, natočim, odložim cev za gorivo, v Petromat porinem kartico, sproti zaloputnem vratca in čez nekaj sekund odpeljem. Poleg časa, potrebnega za fizično točenje goriva, za vse ostalo potrebujete kakih 25 sekund.

PS: Priznam, da nisem počakal 10 sekund pred odstranjevanjem cevi za gorivo, kot to svetuje (ali ukazuje?) nalepka na notranji strani vratc.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri