Avantura s Peugeotom 308 EAT6

Dekleta z Elle so si med vsakodnevnimi opravili in službenimi obveznostmi privoščila pustolovsko dogodivščino s Peugeotom 308 Allure 1.6 Blue HDI 120 EAT6.

3. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

Z ekipo Elle smo se odpeljali na fotografiranje modne zgodbe. V prtljažnik smo zgnetli številne vrečke z oblačili in dodatno opremo, a bi se še našel prostor za kovček ali dva.

Varčen čeprav vihrav

Ena od opaznih lastnosti Peugeota 308 EAT6 je tudi varčnost, saj je na naši vihravi vožnji – od mesta snemanja modne zgodbe do vrtca, doma in trgovine ter izleta na obalo – porabil le 3,6 litra na 100 kilometrov.

Lepota kot življenjsko vodilo

Notranjost vozila je s svojim minimalističnim dizajnom elegantna in prijetna ter blizu življenjskemu slogu sodobne ženske. Tu ni nepotrebnih dodatkov in neštetih gumbov, pogosto le lovilcev prahu, nadomešča jih večopravilni zaslon, ki omogoča lahko premikanje med številnimi funkcijami.

Vozilo ima dovolj površin za odlaganje drobnarij, ki jih Elle ženska potrebuje pri roki, in ko nam zmanjkuje časa, je v avtu prostor tudi za jutranjo kavo.

Med delom in zabavo

S Peugeotom 308 smo obiskale festivalsko dogajanje na portoroški rivieri, ki se je kopala v sončnih žarkih. Vožnja ob obali z odprtimi okni je naznanjala skorajšnji prihod poletnih radosti.

Nenehno v gibanju

S pomočjo novega menjalnika EAT6 je vožnja urbane ženske, ki je v nenehnem gibanju, postala še bolj dinamična in udobna. Pri Peugeotu 308 EAT6 so s tako imenovano Quick Shift Tehnology poskrbeli za hitro in tekoče prestavljanje avtomatskega menjalnika, ki dvigne udobje vožnje na višjo raven. Pohvali se lahko z mehko in tekočo vožnjo, ki zagotavlja tudi nepogrešljiv občutek varnosti.

  • Višino volana lahko nastavite na želeno višino in glede na vrsto vožnje.
  • Počivalnik za roko med sprednjima sedežema je mogoče nastaviti s premikom naprej in nazaj pa tudi navzgor, kar je še zlasti prijetno na daljši vožnji.
  • Zaradi avtomatske ročne zavore je tudi speljevanje v klanec, ki je bilo številnim voznicam do zdaj neprijetno, otročje lahko in seveda varno.
  • Ko vozilo ugasnemo, se vzvratna ogledala samodejno umaknejo k vozilu.

Za konec vas še vabimo, da se tudi sami prepričate in rezervirate testno vožnjo na www.rocnialiavtomatski.si.