Menjalnik oblečen v belo kovinsko barvo je zelo privlačen

Menjalnik oblečen v belo kovinsko barvo je zelo privlačen (foto: arhiv AM, tovarna.) arhiv AM, tovarna.

Ilona Penzeš, urednica revije Story, se je odzvala povabilu na test avtomobila Peugeot 308 z avtomatskim menjalnikom. Menjalnik ji je oblečen v belo kovinsko barvo zelo privlačen!

Menjalnik oblečen v belo kovinsko barvo je zelo privlačen arhiv AM, tovarna

"Ker že sedem let vozim avtomatik, me je najbolj zanimalo seveda, kako se obnaša avtomatski menjalnik. Lahko rečem, da me je dobesedno zapeljal, saj je izredno hitro odziven in zelo lepo čutiš, kako mehko prestavlja. Udobje, ki ga prinaša v vožnji je res nenadomestljivo z ročnim menjalnikom. Po mestu je vožnja zaradi tega udobna, tekoča in popolnoma nezahtevna. Lahko se bolj posvetiš volanu in odmisliš pretikanje s prestavno ročico, poleg vsega pa sama poraba goriva ni nič večja. vožnja po ovinkasti cesti pa je tako še posebej v užitek, kot tudi dejstvo, da prav občutiš, kako se zares dobro drži ovinkov."

"Z avtomobilom sem naredila tudi nočno vožnjo, pri kateri so me navdušile močne led luči, ki odlično svetijo. Za piko na i pa poskrbi cukrček: lučke na ogledalih, ki se prižgejo ko zakleneš ali odkleneš avto in lepo razsvetlijo prostor."

Menjalnik oblečen v belo kovinsko barvo je zelo privlačen arhiv AM, tovarna
4. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

Za konec vas še vabimo, da se tudi sami prepričate in rezervirate testno vožnjo na www.rocnialiavtomatski.si.