Je to najbolj luksuzen kamp pri nas? Preverite, kaj ponuja

14. 6. 2024 | Nika Arsovski
Deli

Kamp se ponaša z neokrnjeno naravo in bo namenjen ekološko ozaveščenim ljubiteljem kampiranja. 

Veriga Falkensteiner se je odločila za novo investicijo v slovenskem turističnem prostoru. Svoja vrata bo tako na mestu nekdanjega glampinga odprl kamp Falkensteiner Premium Camping Lake Blaguš, ki se nahaja v občini Sveti Jurij ob Ščavnici.

Kamp je umeščen v osrčje neokrnjene narave, saj ga obkrožajo cvetoči travniki in zeleni gozdovi, nahaja pa se na obali priljubljenega jezera Blaguš. Kot je razvidno s spletne strani kampa, je ta primeren tako za večdnevno počitniško bivanje, lahko pa tudi le kot vmesni postanek za potnike, ki se odpravljajo proti jugu.

Falkensteiner Premium Camping Lake Blaguš

Namenjen je ekološko ozaveščenim ljubiteljem kampiranja, ki lahko izbirajo med različnimi možnostmi nastanitve: mobilnimi hiškami in prostornimi parcelami. Sploh slednje so za lastnike avtodomov zanimive, odločite pa se lahko za parcelo Standard ali Max.

Parcele za kampiranje 

Kamp se ponaša z 20 standardnimi parcelami (65 m2) na terasastem travniku, v neposredni bližini jezera. Te so primerne za počitniške prikolice, avtodome in šotore ter imajo priključek na elektriko in vodo. Na voljo pa je tudi 13 parcel Max, ki ponujajo še nekaj več prostora (80 m2). Posebna ponudba kampa so parcele Max z leseno hišico, v kateri je urejena spalnica z zakonsko posteljo. 

Falkensteiner Premium Camping Lake Blaguš

V sklopu kampa bo delovala tudi restavracija z notranjim delom in sončno teraso, kjer bodo za goste pripravljali tudi zajtrke, na voljo bodo tudi kosila in večerje. Gostom bo na voljo tudi hišica s savno v gozdu.

Lokacija kampa je 20 km oddaljena od Lenarta v Slovenskih Goricah in 25 km od Murske Sobote, medtem ko vas do avtocestnega priključka ločijo le 4 km. Kamp naj bi svoja vrata odprl s 14. junijem, odprt pa bo od aprila do oktobra.

Preberite še: