Vedno pri roki

27. 2. 2023
Deli

Lahek, majhen in pokriva večino osnovnih popravil ob poti. Ko ga enkrat imate, brez njega ne gre več.

Orodje OneUp Components EDC Lite je mini verzija večnamenskega orodja EDC, ki ga je moč shraniti v krmilno cev vilic na kolesu. Orodje EDC se je izkazalo za priljubljeno pri vsakodnevnih kolesarjih zaradi svojega diskretnega shranjevanja in enostavnega dostopa. Nujno potreben pripomoček za varno kolesarstvo.

Manjša različica ohranja vse prednosti in ima novo zasnovo ohišja (na voljo tudi za orodje EDC V2 v polni velikosti), kar pomeni, da vam ni treba več navijati krmila ali uporabljati droga OneUp, da ga pritrdite na svoje kolo. Če želite namestiti plastično ohišje, morate s pomočjo priloženega vijaka in navodil zvezdasto matico potisniti globlje v krmilo vilic (pred nakupom preverite najmanjšo potrebno dolžino krmila), da dobite pravilno globino.

To orodje ni namenjeno servisu celotnega kolesa, vam bo pa odlično služilo za prilagajanje kolesa ob stezi ali zategovanje ohlapnih delov in lahko dosegljivih vijakov, saj pokriva večino velikosti vijakov na kolesu. Orodje ima namreč devet funkcij: imbus ključe (2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm in 8 mm), ključ T25 Torx in ploščati izvijač. Sicer nima lomilke verige, vendar je z 89 grami idealen za na kolo, saj je vedno pri roki, če ga potrebujete.

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak