Nov velik kolesarski center v Sloveniji

29. 6. 2023
Deli

Rekreativno in športno kolesarjenje je z leti preraslo v enega izmed največjih trendov in za mnoge predstavlja življenjski slog. Zato je v Ljubljani v City parku trgovina Hervis povečala svoje prostore na kar 3500 kvadratnih metrih s celovito ponudbo kolesarskih izdelkov in storitev.

V trgovini je razstavljenih več kot štiristo koles, vodilni v Hervisu pa zatrjujejo, da naj bi bilo kmalu  v ponudbi več kot tisoč koles, kar je res omembe vredna številka. Pokrivajo vsa področja kolesarstva za vse generacije – tako je v ponudbi praktično vse, od električnih, cestnih, gravel, gorskih, otroških, mestnih in zložljivih koles.

Poleg različnih kolesarskih disciplin lahko kupec zdaj izbira tudi med pestrim naborom različnih znamk kot so Merida, KTM, Marin, Breezer, Puch, Kilimanjaro/X-Fact ter kolesa Slovenskih proizvajalcev Rog in Elan.

Še bolj zanimivo je dejstvo, da se lahko potencialni kupec z vsemi razstavljenimi kolesi celo zapelje po kolesarski stezi, ki vodi po celotni trgovini, za katero trdijo, da je edina takšna v Sloveniji. Bogat je tudi izbor opreme in dodatkov za kolesarjenje, pa tudi oblačil in obutve blagovnih znamk ALE, Castelli, DMT, Shimano, Uvex, Alpina, Garmin, Oakley, Abus, Thule ...

Novost specializirane Hervisove trgovine je tudi sodobno opremljen kolesarski servis za vse vrste koles, ki premore tudi certifikat za diagnostiko e-koles sistemov Bosch, Bafang in Oli.

V ponudbo so dodali tudi storitev 'bike sizing', kar pomeni, da lahko stranke brezplačno izberejo ustrezno velikost koles z napravo Smartfit, ki lasersko izmeri razmerje telesnih mer in vam nato predlaga popolno velikost kolesa, kar je zelo pomembno pri nakupu novega kolesa.

Pri Hervisu pravijo, da bodo omogočili tudi izposojo koles. Dobro zaokroženo ponudbo so dopolnili še z zavarovanjem koles z obsežnim kritjem – tudi za krajo, poškodbo baterije, mobilno asistenco ...

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk