Filip Flisar ima nov avto. To, kar je najprej naredil z njim, vas bo pustilo brez besed!

28. 8. 2023 | Gregor Žvab
Deli
Filip Flisar ima nov avto. To, kar je najprej naredil z njim, vas bo pustilo brez besed! (foto: Profimedia)
Profimedia

Filip Flisar, nekdanji svetovni prvak v smučarskem krosu, še vedno privablja pozornost, kjerkoli se pojavi. Z novim avtom jo bo zagotovo še toliko bolj. A prve ure z njim je izkoristil za plemenit namen.

Flisar je očitno velik ljubitelj Fordovih avtomobilov, saj jih je v preteklosti zamenjal že kar nekaj. Med drugim se je vozil v Mustangu, Focusu RS, v garaži pa ima parkiranega tudi starodobnika Forda Ranchera. Kupejevski poltovornjak nosi letnico 1979 in je eden izmed Flisarjevih najljubših.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar)

Pred časom pa je Filip Flisar na trg poslal tudi izdelek, ki nosi ime po njegovih nogah - ali pa je morda obratno? Pohorska šunka. In glede na to, da se je nekdanji svetovni prvak dodobra vrgel v ta posel, je potreboval tudi ustrezno vozilo. In kaj je boljšega zanj, kot Ford Raptor?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar)

Kot je zapisal v objavi na omrežju Instagram, je prvih 72 ur vožnje z novim avtomobilom izkoristil za to, da je pomagal tistim, ki so bili prizadeti v nedavnih poplavah. To je pomenilo vožnjo po neurejenih cestah in prevoz težkega tovora. Zares plemenita gesta nekdanjega svetovnega prvaka!

Preberite še: Bodo poplave pospešile prodajo v tem avtomobilskem razredu?

BONUS VIDEO: Terenska dirka: Novi Volkswagen Amarok proti enduro gorskemu kolesu!