Hollywoodski mišičnjak prisega na ... Hondo! Bi mu pripisali ta avto?

6. 6. 2024 | Nika Arsovski
Deli
Hollywoodski mišičnjak prisega na ... Hondo! Bi mu pripisali ta avto? (foto: Profimedia)
Profimedia

Svojo staro je pred časom zamenjal za novo.

Hollywoodski zvezdnik John Cena je eden tistih, ki jih ljubitelji akcijskih filmov zagotovo dobro poznajo. Skoraj 120-kilogramski igralec z mišičasto postavo pa za svojega vsakodnevnega voznika ne uporablja kakšnega ogromnega terenca,v katerem bi se lahko udobno vozil. Niti hitrih Ferrarijev ali Lamborghinijev (oz. zadnje čase tako priljubljenih Cybertruckov) ne. V resnici je igralec že leta zvest Hondi.

Nekaj časa je tako vozil Hondo Civic Type R prejšnje generacije (FK8), zdaj pa jo je zamenjal za novo… Hondo! Na Instagramu je namreč s ponosom objavil fotografijo nove Honde Civic Type R.

Njegova Honda bo iskala novega lastnika 

Seveda za tem tiči tudi dober razlog. Cena namreč tudi poslovno sodeluje s Hondo in je posodil svoj glas že marsikateri reklami za priljubljeni japonski koncern. Tako niti ni presenetljivo, da prav s Hondo premaguje vsakodnevne razdalje. Poleg tega mu avtomobil omogoča, da na cesti ostane precej bolj neopažen, kot bi sicer za volanom kakšnega dragega superšportnika.

Ni še povsem jasno, kaj pa se bo zgodilo z njegovo staro Hondo Civic. Trenutno je v lasti Hondine trgovine v Wesley Chapel na Floridi, velika verjetno pa je, da bodo avtomobil, sploh glede na slavno lastništvo, skušali iztržiti na dobrodelni dražbi.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu