Ne le Mercedes E 220 karavan in Rolls-Royce, pri Nataši Pirc Musar doma se skriva tudi tole vozilo, ki si ga ne more privoščiti kar vsak! (+ FOTO)

3. 9. 2022
Deli
Ne le Mercedes E 220 karavan in Rolls-Royce, pri Nataši Pirc Musar doma se skriva tudi tole vozilo, ki si ga ne more privoščiti kar vsak! (+ FOTO) (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Izbrskali smo, kaj se še skriva v garaži Nataše Pirc Musar, kandidatke za bodočo predsednico države, poleg Mercedesa E 220 karavana in vozila Rolls-Royce Phantom VI. 

Morda že veste, da je Nataša Pirc Musar na svoji spletni strani pred časom razkrila svoje premoženjsko stanje in v njem navedla tudi, kakšen avtomobil vozi. O tem smo podrobneje pisali v tem članku.

Kot je zapisala na svoji spletni strani, gre za Mercedes E 220 karavan, letnik 2018, na spletu pa smo tudi preverili, koliko denarja bi zanj odšteli. 

Na avto.net bi v tem trenutku za avtomobil istega letnika odšteli nekaj več kot 35.000 evrov, vendar je Nataša ob svojem zapisu še dodala, da ima avto v najemu in da ni v njeni lasti.

Tako je videti:

Fotografija je simbolična.

No, a kot rečeno, to ni edino prevozno sredstvo, ki se skriva v njeni garaži.

Pozornost zagotovo pritegne klasična britanska limuzina v lasti Aleša Musarja. Govora je namreč o vozilu Rolls-Royce Phantom VI iz leta 1971, katerega vrednost je bila po dohodninski odločbi za leto 2021 ocenjena na okrog 100.000 evrov. Več o vozilu si preberite TUKAJ.

V njenem voznem parku pa se skriva tudi motor Kawasaki Vulcan S letnik 2022. 

Knjigovodska vrednost motocikla je ocenjena na 10.000 evrov.

Našli smo tudi fotografijo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar (@natasa.pirc.musar)

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, profimedia

Preberite še: Šankrokovec Matjaž Jelen se ob lepem vremenu nikakor ne loči od svojega motorja! Preverite, kaj se skriva v njegovi garaži

Priporočamo tudi: Je nova omejitev hitrosti za vožnjo z električnimi skiroji v centru Ljubljane pretirana?

Novo na Metroplay: Pokvarjen testni avto, smešni PR opisi in nadležni asistenčni sistemi | Avto magazin podkast