Ta nogometni zvezdnik ve, kako se voziti v slogu! Tokrat je pozornost požel v rožnatem …

4. 7. 2024 | Nika Arsovski
Deli

Nekdaj je navduševal v dresu Barcelone, zdaj pa prisega na rožnato …

Verjetno je le malo takšnih, ki ne bi ob omembi Ronaldinha pomislili na nogometne vragolije v dresu blaugrane. Brazilski nogometni virtuoz že nekaj let več ne kraljuje na nogometnih igriščih, namesto tega pa se posveča sponzorskim kampanjam, kakršna je nedavna v sodelovanju z znamko Nike. Konec maja se je tako Ronaldinho udeležil sponzorskega dogodka v Londonu, kamor se je pripeljal z rožnatim Rolls-Royceom Phantomom. Za zadnji dogodek v Los Angelesu pa je izbral še bolj ekscentrično vozilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nike Football (@nikefootball)

Ronaldinho se je na dogodek pripeljal v stilu, in sicer v vpadljivem Lowriderju rožnate barve, ki ga je krasila Nikova kljukica. Brazilec se je udeležil dogodka Ícones do Estádio, v organizaciji omenjene znamke, pri kateri so se želeli ob tej priložnosti pokloniti legendarnim nogometašem in njihovemu prispevku v športu. Prihod Ronaldinha je seveda pritegnil veliko pozornosti, saj je bil avtomobil oblikovan prav za to priložnost.

Lowrider

Lowrider je avtomobil z znižanim podvozjem, ki ima pogosto integrirano hidravliko za prilagoditev višine vožnje. Lowriderji izvirajo iz Los Angelesa, kjer so postali priljubljeni v 40. in 50. letih minulega stoletja. Ti avtomobili so bili posebej priljubljeni v mehiško-ameriških skupnosti, kjer simbolizirajo ustvarjalnost in ponos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nice Kicks (@nicekicks)

Ronaldinho ob dogodku ni razočaral svojih oboževalcev. Družil se je z množico, se fotografiral, dajal avtograme in celo pokazal posebno izdajo rožnatega dresa, ki je nastal v sodelovanju s podjetjem Nike. Brazilec je sicer velik ljubitelj jeklenih konjičkov. Njegova zasebna zbirka vključuje vrsto luksuznih vozil, kot so Hummer H2, Mercedes-Benz W212, Bugatti Veyron, Dodge Durango, Audi Q7 in številna druga.