Srebrni slovenski olimpijec ima novo avtomobilsko pošast, katere se ne bi branil prav nihče

20. 4. 2024 | Nika Arsovski
Deli
Srebrni slovenski olimpijec ima novo avtomobilsko pošast, katere se ne bi branil prav nihče (foto: Instagram)
Instagram

Že dlje časa je zvest Audijem, a Audi A7 je prava 'češnja na vrhu torte.' Kako se vam dopade?

Srebrni olimpijec iz Pekinga 2022, deskar Tim Mastnak je že dlje časa zvest avtomobilski znamki Audi. Ko smo ga pred dobrima dvema letoma intervjujali, je vozil Audija A5. Pri tem pa je omenil tudi zabavno vzporednico med Audijevim logom in Olimpijskimi igrami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avtocenter A2S (@a2scelje)

»V prvi vrsti mi je pomemben tudi izgled, Audi pa je s svojimi linijami in formo resnično privlačen. Poleg tega me krogi v Audijevem znaku spominjajo na Olimpijske igre. Nič čudnega, do so mi všeč,« je Tim dejal v smehu in dodal: »Je odličen avtomobil, tudi kar se udobja tiče. Odlično se obnese na snegu, kar mi veliko pomeni.«

Doslej je vozil vse od sponzorskega  Audija A5 do Q5, nazadnje pa tudi Audija A6. A zadnje vozilo, ki ga je prejel s strani dolgoletnega sponzorja Avtocenter A2S je prava češnja na vrhu torte. Gre za novega športnega Audija A7. Ker veliko časa preživi na snegu, potrebuje športno vozilo, zanesljivo, najbolje s pogonom na vsa štiri kolesa. Zato mu v avtocentru na vsake pol leta priskrbijo nov avtomobil, ki ga spremljana dolgih poteh po Evropi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tim Mastnak™ (@timmastnak)

»Ko se je enkrat navadiš, je težko presedlat na nekaj drugega,« je ob prevzemu Audija A7 zadovoljno povedal Tim, ki je v Audiju več kot očitno našel odličnega partnerja na poti. Audijeva vozila po njegovem mnenju zagotavljajo izjemen užitek v vožnji, tudi na dolgih poteh. Ki jih v Timovem življenju ni malo. A7 je ambasador revolucionarne oblikovalske govorice, ki v sebi nosi gene klasičnega pogona quattro. Poleg varnosti in udobja v vožnji, pa privlači tudi s svojo zmogljivostjo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk