Nova sezona

Dodobra sem spoznal nov team in motor ter si uredil stanovanje v bližini teama. Smo na polovici pripravljalnih tekem in le še 4 tedne do prve tekme za SP MX3.

8. 3. 2010

Pred tremi tedni sem prišel v Agogno, 50km iz Milana. Z Jernejem sva dobila v najem stanovanje, kjer sva trenutno nastanjena. Imava eno sobo s pogradom, kavčem in televizijo, spodaj pa je kuhinja s kopalnico. Kmalu sva si »namontirala« še pralni stroj in to je to. xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Večino prog je še zaprtih zaradi slabega vremena, čeprav se vreme izboljšuje, vsake toliko časa čez noč še vedno zamrzne. So pa pogoji za trening 100% boljši kot doma… 24ur na dan imava samo za motokros. Vsake toliko časa nama je precej dolgčas in komaj čakava da greva na motor in spoznava še kakšno novo progo. Najdeš od mehke do trde proge, z veliko skoki, brez skokov uglavnem ni da ni! Trudiva se izboljšati formo saj imava samo še 2 pripravljalni tekmi in le 4 tedne do prve "tazaresne" tekme. Odpeljala sva že 2 tekmi za Assoluti d' Italia, kjer ni šlo vse po načrtih. Zato trdno trenirava, tako da si ne bova mogla nič očitat na naslednji tekmi. Le ta je to nedeljo 14.3., 20km od našega teama To je 3. tekma, kjer upam da bova odpravila še preostale napake in počasi prišla bližje oziroma hitreje na cilj.

Zdaj morm pa počas zaklučit ker moram skuhat makarone, naj še povem, da imava fiksen jedilnik in sicer, zajtrk-umešana jajca, kosilo-makaroni ( varierajo samo omake), večerja-meso, vsake toliko časa dodava še solato. Naj za konec povem, da je luštn delat tist, v čemer uživaš ampak ni preveč simpl, vsaj v najinem primeru ne.

Zadnji tedn sva odkrila kar nekaj novih in dobrih prog, več pa lahko vidite na slikah.

Lep mx pozdrav iz Italije.