Izšla je nova slovenska pogovorna oddaja o motošportuBrez Bremz v novo leto!

Navkljub dejstvu, da so letošnje nadvse nepredvidljivo leto zaznamovale predvsem negativne stvari, pa je ob koncu leta na dan privrela novica, da med Slovence prihaja nova pogovorna oddaja o motošportu.

Brez Bremz v novo leto! (foto: Severin Sajevec) Severin Sajevec
22. 12. 2020

Brez Bremz je kot že omenjeno slovenska pogovorna oddaja osredotočena na področje off-road motociklizma, ki je po več urah dogovarjanja zaživela prav med korona krizo leta 2020. Kot pove že samo ime, si bo ekipa prizadevala vse omejitve in zavore pustiti pred studiem ter vanj vstopiti s sproščenim pridihom.

Voditelja oddaje sta Luka Kutnar in Jaka Završan, ki sta že od svojih rosnih let vpeta v motokrosistično in enduro sceno ne le v Sloveniji, temveč tudi v tujini. V vsaki epizodi pa se jima bo v studiu pridružil tudi gost, ki bo obenem tudi zvezda oddaje.

Kakorkoli, pa bi bil ta projekt še vedno zgolj ideja, če tu ne bi bilo Severina Sajevca in Matica Štalekarja, ki sta v mnogih vidikih močno pripomogla k vsemu skupaj ter ekipo Brez Bremz dopolnila v popolno celoto. 

Kako spremljati?

Prva oddaja je izšla v ponedeljek, 7. decembra, sledijo pa si na dva tedna. Spremljati se jih da v živo, in sicer preko Facebook profila ter You Tube kanala z imenom Brez Bremz. Vse že posnete oddaje pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani, kjer boste našli tudi vse aktualne informacije v zvezi s tem projektom.