Toni Mulec se danes odpravlja na dirko Le Touquet

Toni Mulec se v ponedeljek, 28.januarja, odpravlja na pot v Francijo, kjer bo v nedeljo, 3. februarja, nastopil na prestižni dirki po plaži Le Touquet. V Franciji bo opravil še zadnji trening in nastavitve na dirkalniku. Pred odhodom so ga presenetili Facebook prijatelji.

Toni Mulec se danes odpravlja na dirko Le Touquet (foto: Gašper Žilavec) Gašper Žilavec
28. 1. 2013

Toni bo po prihodu v neposredno bližino dirke treniral na progi, ki ima podobno podlago, kot bo na sami dirki. Progo, ki je od prizorišča Le Touquet oddaljena približno sto kilometrov, dobro pozna in se bo na njej lahko posvetil nastavitvam na dirkalnem motorju.

Pot bo dolga in prijatelji na Facebook portalu so mu jo polepšali z dobrodelno akcijo in mu zbrali sredstva za nakup posebne zadnje pnevmatike za mivkasto podlago in plačilo štartnine. To mu dodatno dviguje motivacijo za čim boljši nastop na dirki.

Toni je komentiral: "Ko sem se vrnil s testiranj v Italiji, sem na Facebook portalu videl, da so ob moji objavi na www.tonimulec.com odprli diskusijo za finačno pomoč za dirko Le Touquet. Začelo se je z zbiranjem denarja za posebno pnevmatiko, ki je namenjena za  vožnjo po mivki, potem pa se je akcija nadaljevala in obeta se mi še več podpore, kot so jo celo sami pričakovali. Na prvem mestu se bi ob tej priložnosti posebej zahvalil pobudniku Borutu Koščaku, Romanu Jelenu in Nini Pregelj ter vsem ostalim, ki so v tej akciji prispevali svoj glas. Bolj kot sam denar pa mi vsekakor pomeni to, da imam podporo tudi iz strani tako aktivnih kot tudi upokojenih tekmovalcev in seveda ostalih ljubiteljev tega športa."

Toni se oglaša tudi preko družabnih omrežji zato ga spreljaj tudi preko Mulec_501 - Twitter profila, Instagram mulec501 profila in preko Toni Mulec #501 - Facebook  profila.

MK
foto: Gašper Žilavec