Unior MX prvenstvo: Gajser in Gerčar za prestiž na dan državnosti

Tim Gajser je z drugim mestom na svetovnem prvenstvu v Nemčiji pokazal izjemno hitrost, ki jo bo v sredo 25. junija prenesel tudi na četrto dirko UNIOR MX prvenstva Slovenije. Ob Klemenu Gerčarju, rednemu dobitniku točk kraljevega razreda MXGP ter ostalih hitrih dirkačih se pod Viaduktom Škedenj pripravlja pravi spektakel na dan državnosti.

23. 6. 2014

Velika novost na dirkah za državno prvenstvo je tudi partnerstvo, ki sta ga sklenila AMZS in UNIOR, podjetje z izjemno tradicijo v izdelavi najkakovostnejšega orodja za profesionalno in tudi za domačo rabo. AMZS in podjetje UNIOR, sta podpisala pogodbo o sodelovanju v letu 2014. UNIOR se bo letos predvsem usmeril v sponzoriranje državnega prvenstva v motokrosu, ki je s tem dobilo uradno ime »UNIOR MX prvenstvo Slovenije«, ter dirk v cross countryju, naši najmlajši a zelo množični panogi terenskega moto športa pri nas. S pomočjo sponzorskih sredstev bodo svoj delež prejeli tako organizatorji, kot tudi najuspešnejši dirkači prvenstva.

»Veseli nas dejstvo, da je podjetje Unior v tekmovanjih, ki potekajo pod okriljem AMZS, našlo dovolj argumentov, na podlagi katerih so se odločili za sodelovanje, za katerega si želimo, da bi postalo dolgoročnejše«, so to odlično novico za slovenski moto šport komentirali predstavniki AMZS.

Na stezi Škedenj pri Slovenskih Konjicah boste naše najboljše dirkače spremljali že na jutranjih treningih. Prve vožnje se začnejo ob 11. uri in nato trajajo vse tja do 17. ure tako da bo za popoln dirkaško – adrenalinski dogodek poskrbljeno na ta velik praznik. Vse rezultate domačega motokros prvenstva najdete na www.speed-timing.hr in na www.amzs.si

AMZS MX Press